Oι εργαζόμενοι σε Alpha και Star μπαίνουν με θερμομέτρηση - Iδού η διαδικασία (βίντεο)

Η διαδικασία ελέγχου και τα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους σε Alpha και Star.

Λόγω κορωνοϊού πολλές είναι οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους ή έχουν υιοθετήσει τη μέθοδο της τηλεργασίας, με τους εργαζόμενους να δουλεύουν από το σπίτι.

Όσοι συνεχίζουν, δε, να πηγαίνουν στις εργασίες τους, καθώς δεν γίνεται διαφορετικά, όπως είναι οι εργαζόμενοι σε τηλεοπτικά κανάλια, λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι εργαζόμενοι στα Studio Pro από όπου βγαίνουν οι εκπομπές του Alpha και του Star, περνούν από θερμομέτρηση πριν μπουν στα στούντιο για να εργαστούν.

Ο δημοσιογράφος του Star Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέβασε στα social media δύο βίντεο από τον έλεγχο που γίνεται στους εργαζόμενους κατά την είσοδό τους.

Μάλιστα, να σημειωθεί πως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης συμμετέχει στην εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" του Star, που δεν προβλήθηκε την Δευτέρα και την Τρίτη, λόγω "ύποπτων" συμπτωμάτων του Κρατερού Κατσούλη, ο οποίος τελικά εξετάστηκε και δεν νοσούσε από τον κορωνοϊό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis on

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ