Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Είμαστε τυχεροί που αλληλοστηριζόμαστε & έχουμε ο ένας τον άλλο

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε πως αυτές τις δύσκολες στιγμές σκέφτεται διαρκώς τα παιδιά και τους γονείς της "Ελπίδας".

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Η κ. Βαρδινογιάννη απευθυνόμενη στα παιδιά και τους γονείς του συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο "Ελπίδα", με ανάρτησή της στο instagram ανέφερε «Αυτές τις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η χώρα μας, είστε στη σκέψη και στην καρδιά μου. Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε και δε φεύγετε λεπτό από το μυαλό μου, τόσο εσείς όσο και όλοι εκείνοι που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, και καλείσθε αυτή τη στιγμή να δώσετε ακόμα δυσκολότερη μάχη. Η Παναγία να είναι κοντά σας. Να σας δίνει τη δύναμη για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και την πίστη πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγαπημένα μου παιδιά και αγαπημένοι μου γονείς της ΕΛΠΙΔΑΣ, Αυτές τις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η χώρα μας, είστε στη σκέψη και στην καρδιά μου. Είναι πρωτόγνωρες οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε και δε φεύγετε λεπτό από το μυαλό μου, τόσο εσείς όσο και όλοι εκείνοι που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες, και καλείσθε αυτή τη στιγμή να δώσετε ακόμα δυσκολότερη μάχη. Η Παναγία να είναι κοντά σας. Να σας δίνει τη δύναμη για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και την πίστη πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηρωικούς γιατρούς και τους νοσηλευτές που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται στο πλευρό σας αλλά και στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη τους, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά, η προσφορά και η αγάπη στον διπλανό επιβιώνουν κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Και ειδικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διοικητή του Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία", κύριο Μανώλη Παπασάββα, και σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ογκολογικού μας Νοσοκομείου για την ιδιαίτερη φροντίδα και τα ειδικά μέτρα που παίρνουν για εσάς. Θέλω να κάνω έκκληση σε όλους. Πρέπει να μείνουμε στο σπίτι μας, να σεβαστούμε τις ευπαθείς ομάδες και να αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι είμαστε πραγματικοί Έλληνες αντάξιοι των προγόνων μας. Είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που έχουμε ο ένας τον άλλον και αλληλοστηριζόμαστε σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και όλο τον πλανήτη. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας. Για ό,τι με χρειαστείτε, περιμένω μήνυμά σας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

A post shared by ELPIDA (@elpida_association) on

Παράλληλα, θέλησε να πει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ηρωικούς γιατρούς και τους νοσηλευτές που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν σταματήσει να αγωνίζονται στο πλευρό σας αλλά και στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη τους, αποδεικνύοντας ότι η ανθρωπιά, η προσφορά και η αγάπη στον διπλανό επιβιώνουν κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες». 

Κλείνοντας το μήνυμά της, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τόνισε «Είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που έχουμε ο ένας τον άλλον και αλληλοστηριζόμαστε σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και όλο τον πλανήτη. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας».
 

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ