Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην Ελεονώρα: Είμαι άθεη από μικρή, δεν έχω φάει κρέας εδώ και 20 χρόνια για ηθικούς λόγους (βίντεο)

Όλα όσα αποκάλυψε...

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και στα ''Μεσάνυχτα” το βράδυ της Δευτέρας.

Η ηθοποιός μίλησε για την σχέση της με την θρησκεία αποκαλύπτοντας ότι είναι άθεη από μικρή.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις επειδή δεν πιστεύει.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε: «Έχω δεχθεί πολλές φορές επικρίσεις για το ότι δεν πιστεύω και πολύ άσχημες, βίαιες και πολύ έντονες χωρίς λόγο, γιατί εγώ δεν βρίζω κάποιον επειδή πιστεύει, οπότε έχω και εγώ το δικαίωμα να μη με βρίζουν.

Από μικρή είμαι άθεη.

Ο μπαμπάς μου δεν πιστεύει, η μητέρα μου πίστευε όχι φανατικά. Όσο για τα μυστήρια, έχουμε κάνει πολιτικό, αλλά έχουμε βαφτίσει τα παιδιά. Το έχουμε μοιράσει. Ο Φάνης είναι πιο παραδοσιακός, αλλά έχει αποδεχθεί ο ένας τον άλλον. Δεν έχει τεθεί όμως θέμα να κάνουμε θρησκευτικό γάμο».

Παράλληλα μίλησε και για το σίριαλ που έκανε μεγάλη επιτυχία τους Ψίθυρους καρδιάς. 

Οι “Ψίθυροι καρδιάς” ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Βρεθήκαμε μετά με τον Μανούσο Μανουσάκη, ήθελε να με δει, να με δοκιμάσει, να γίνω αποδεκτή κι από το κανάλι γιατί δεν με ήξερε κανείς. Το να αναλάβεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια μεγάλη παραγωγή δεν είναι ότι στο δίνουν κι έτσι, υπήρχε μια διαδικασία… Ο Μανούσος με πίστευε πολύ και πίεσε για να με πάρουν. Πέρασα από διάφορες οντισιόν και ξανά βίντεο και πάλι βίντεο μέχρι να με δεχθούν.

Όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι κάτι γίνεται με τρόμαξε πάρα πολύ η επιτυχία του σίριαλ. Δεν μπόρεσα να το απολαύσω και να το ευχαριστηθώ. Ήταν σαν να ήθελα να φύγει από πάνω μου. Για ένα μικρό διάστημα δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω.

Μετά τους Ψίθυρους σταμάτησα για 1,5 χρόνο μέχρι να ανασυγκροτηθώ και δεν το μετάνιωσα. Πήρα λίγα χρήματα τότε, αλλά είναι λογικό, ξέρεις ότι θα σου συμβεί και πας μετά στο επόμενο, δηλαδή εξαργυρώνεις την επιτυχία αργότερα», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ