Άρρωστος & ο Σάκης Τανιμανίδης - Έχει συμπτώματα αλλά τώρα μπορεί να αγκαλιάσει το κορίτσι του (φωτό)

Και ο Σάκης Τανιμανίδης νοσεί, όπως φαίνεται, από κορωνοϊό.

Και ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται πως νοσεί από κορωνοϊό, μετά την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, που βρέθηκε θετική στον ιό, πριν από λίγες ημέρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BAD NEWS ?: Δεν τη γλίτωσα ούτε εγω απ'ότι φαίνεται... GOOD NEWS ?: Είμαστε και πάλι αγκαλιά και δεν χρειάζεται να παίζουμε κρυφτό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι! Εδώ και 2 μέρες έχω κι εγώ όλα τα συμπτώματα (πυρετό, βήχα, ελαφριά δύσπνοια). Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με γιατρούς πήραμε το "οκ" για να κινούμαστε επιτέλους ελεύθερα στο σπίτι. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τα μηνύματα. Σας αγαπάμε με όλη μας την καρδιά! ❤️ Καταλαβαίνω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει φόβος για το μέλλον...για το ποιά είναι η επόμενη μέρα. "Θα είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, τι θα γίνει με τη δουλειά μου, θα επιβιώσει από αυτή την κρίση η επιχείρησή μου, τι θα γίνει με το σχολείο και τις πανελλήνιες, πότε θα κυκλοφορήσουμε και πάλι ελέυθερα"? Θέλω όμως να θυμάστε ότι η γη δε θα σταματήσει ποτέ να γυρίζει, κι ότι αργά η γρήγορα η ζωή θα επανέλθει στο κανονικό. Αυτό το PAUSE που πατήσαμε όλοι στην κανονική μας ζωή για αυτό το διάστημα, σαν ταινία που την κόψαμε στη μέση για διάλειμμα, δεν είναι STOP...είναι PAUSE. Και κάποια στιγμή η ταινία θα συνεχίσει κι εσείς θα είστε έτοιμοι να τη ζήσετε, να την αλλάξετε και να κυνηγήσετε τα όνειρα σας! "Πότε θα γίνουν αυτά" θα μου πεις? Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΙΟΣ! ? Και για να περιοριστεί ο ιός πρέπει να ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, όπως ακριβώς λένε οι επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και τόσοι επιστήμονες. Είναι ο μόνος τρόπος για να επανέλθει η ζωή στο κανονικό, αλλά και για να προστατέψουμε τους ηλικιωμένους μας. Μέχρι τότε απολαύστε τον ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας, που τόσο αναπάντεχα κερδίσατε...και όλα θα πάνε καλά! #TogetherIsBetter #menoumespiti

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Αν και αρχικά οι εξετάσεις του Σάκη είχαν βγει αρνητικές, είχε μπει και εκείνος σε καραντίνα στο σπίτι μαζί με την Χριστίνα - με τους δυο τους να βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια.

Πριν από πέντε ημέρες, η Χριστίνα είχε ανακοινώσει - με τον Σάκη στο πλευρό της- πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Πλέον δεν την "γλίτωσε" ούτε και ο παρουσιαστής, όπως φαίνεται, καθώς και εκείνος εμφάνισε συμπτώματα του ιού, όπως είναι ο πυρετός, ο βήχας και η ελαφρά δύσπνοια.

Όπως είπε, όμως, τα καλά νέα για τον ίδιο είναι πως μπορεί πλέον και πάλι να αγκαλιάσει το κορίτσι του!

Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στη φωτογραφία που ανέβασε ο Σάκης Τανιμανίδης στο instagram.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι 12 συμβουλές - φυλακτό σας όσο διαρκεί ο κορωνοϊός

Τα συμπτώματα όπως τα καθορίζει ο ΠΟΥ

Πώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός

Χρήσιμος οδηγός για να προστατευθείτε από τον κορωνοϊό: Οι εξετάσεις και τα νοσοκομεία αναφοράς - Πότε κάνω τεστ, πού και πόσο κοστίζει

Η επιδημία στον πλανήτη: Δείτε LIVE χάρτη με την εξέλιξη του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ