Πώς θα μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε μια μέρα μόνο - Ο Σπύρος Σούλης μας δίνει υπεροχές συμβουλές

Αλλάξτε τις πετσέτες και προσθέστε ένα δίσκο με διάφορα αφρόλουτρα

Η ανανέωση στο μπάνιο είναι μία υπόθεση που μπορεί να διαρκέσει εβδομάδες. Εμείς σας δίνουμε τις λύσεις για να το πετύχετε το πολύ σε 6 ώρες.

To μπάνιο είναι ένας χώρος που μπορεί εύκολα να ανακαινιστεί καθώς δεν έχει πολλά έπιπλα και συνήθως είναι μικρό. Έτσι, μέσα σε 6 ώρες μπορείτε να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο μπάνιο ακολουθώντας μερικά τα παρακάτω πανεύκολα tips.

Βάψιμο Για να καθαρίσει και να ανανεωθεί ο χώρος καλό είναι να ξεκινήσετε με ένα βάψιμο. Επιλέξτε μία απόχρωση που σας αρέσει και βάψτε όλο το μπάνιο ή κάποια σημεία ανάλογα με τα γούστα σας. Οι σκούρες αποχρώσεις δίνουν μια αισθησιακή πινελιά και αίσθηση πολυτέλειας στο μπάνιο, ενώ οι πιο απαλές αποχρώσεις το γλυκαίνουν.

Πετσέτες Οι ωραίες πετσέτες δίνουν τελείως άλλο τόνο σε όλο το μπάνιο. Φανταστείτε ένα μπάνιο με γαριασμένες, μισοβρεγμένες και σκληρές πετσέτες και ένα άλλο με κάτασπρες και ολοκαίνουργιες. Επιλέξτε μονόχρωμες πετσέτες και βάλτε από πάνω πιο μικρές με ρίγες ή σχέδια για πιο παιχνιδιάρικο touch.

Ντουζιέρα και νιπτήρας Επιλέξτε μια κεφαλή στο ντους που να μπορεί να καθαριστεί εύκολα και αλλάξτε τη βρύση στον νιπτήρα. Μία μπρούτζινη βρύση θα δώσει πολυτέλεια στο χώρο.

Φυτά Προσθέστε ένα μικρό φυτό στο μπάνιο σας για να δώσετε χρώμα και ζωντάνια. Επιλέξτε φυτά που αντέχουν χωρίς το φως του ήλιου και τοποθετήστε τα δίπλα στο νιπτήρα για να τα δουν και να τα θαυμάσουν και οι καλεσμένοι σας.

Κεριά Ο περισσότερος κόσμος δεν διακοσμεί το μπάνιο του, κάτι που τελικά είναι λάθος. Βάλτε μερικά κεριά για να δημιουργήσετε ζεστασιά και ωραία ατμόσφαιρα (απλά φροντίστε να τα σβήσετε πριν πάτε για ύπνο). Προσθέστε και κάποιον πίνακα ζωγραφικής ή ένα έργο τέχνης, αλλά αποφύγετέ το αν δεν έχετε καλό εξαερισμό.

Φωτισμός Ο φωτισμός πρέπει να είναι απαλός αλλά καλό είναι να μπορεί να δυναμώσει σε περίπτωση που θέλετε φως για να βαφτείτε, να ξυριστείτε ή να βλέπετε πιο καθαρά. Σύμφωνα με το SpirosSoulis.com, αλλάξτε τα σποτς που έχετε τώρα, βάλτε ντίμερ και αμέσως θα μεταμορφωθεί όλο το μπάνιο.

Περιποίηση και Ομορφιά Βάλτε σε μια γωνιά του μπάνιου σας έναν δίσκο με διάφορα αφρόλουτρα, σαμπουάν και κρέμες σώματος για να δώσετε μία ωραία αίσθηση στο χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ