Δέσποινα Καμπούρη: «Έκανα το σαλόνι μου γραφείο & δουλεύω - Δε ρισκάρω να χάσω τη γιαγιά μου και αγαπημένους μου φίλους»

"Ο κίνδυνος είναι μεγάλος..."

Σχολεία, θέατρα, κινηματογράφοι και κέντρα διασκέδασης κλείνουν για 15 ημέρες, καθώς οι αρχές προσπαθούν να καθυστερήσουν την έξαρση της κορωνοϊού και άνθρωποι των media συμμετέχουν στην viral καμπάνια του υπουργείου. 

Διάσημοι Έλληνες ηθοποιοί, παρουσιαστές και σελέμπριτι στέλνουν το μήνυμα «Μένουμε σπίτι», με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, με έμφαση στην προληπτική απομόνωση.  

Τον δικό της μήνυμα έστειλεe και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία εργάζεται από το σπίτι της και το δημοσιοποίησε με μία φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Έκανα το σαλόνι μου γραφείο, δουλεύω κανονικά, κάνω όλα όσα πρέπει να κάνω καθημερινά και προστατεύω εμένα και όσους αγαπώ. Δε θα πάθω τίποτα αν δε βγω για δυο εβδομάδες. 

Είμαι χορτασμένη από διασκέδαση και dolce vita. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου εδώ και χρόνια και αγαπώ να μένω μόνη μου στο σπίτι. Για την ακρίβεια περνάω υπέροχα. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν δεν αναλάβει ο καθένας ξεχωριστά την ευθύνη που του αναλογεί, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά... Για όλους μας. 

Μένω σπίτι λοιπόν γιατί δε ρισκάρω να χάσω τη γιαγιά μου και όσους ηλικιωμένους αγαπώ, ούτε αγαπημενους μου φίλους με προβλήματα υγείας. Γιατί πολύ απλά η αγάπη μου δε σχετίζεται με την ηλικία, ούτε με τα στατιστικά που εμάς τους «νέους» και «υγιείς» μας καθησυχάζουν ότι δε θα πεθάνουμε επειδή δεν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες. 

Δουλεύω σπίτι και είμαι πολύ τυχερή που έχω γύρω μου όσους αγαπώ, γερούς και δυνατούς. Και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτόν τον σκοπό! Δούλεψε κι εσύ από το σπίτι! 

Κι αν θες διάδωσε το μήνυμα του #queengr σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που ξέρεις! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία στο Instagram δουλεύοντας από το σπίτι (αλήθεια, εσύ πώς είσαι;) με τα hashtags #womenworkingfromhome

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Έκανα το σαλόνι μου γραφείο, δουλεύω κανονικά, κάνω όλα όσα πρέπει να κάνω καθημερινά και προστατεύω εμένα και όσους αγαπώ. Δε θα πάθω τίποτα αν δε βγω για δυο εβδομάδες. Είμαι χορτασμένη από διασκέδαση και dolce vita. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου εδώ και χρόνια και αγαπώ να μένω μόνη μου στο σπίτι. Για την ακρίβεια περνάω υπέροχα. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν δεν αναλάβει ο καθένας ξεχωριστά την ευθύνη που του αναλογεί, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά... Για όλους μας. Μένω σπίτι λοιπόν γιατί δε ρισκάρω να χάσω τη γιαγιά μου και όσους ηλικιωμένους αγαπώ, ούτε αγαπημενους μου φίλους με προβλήματα υγείας. Γιατί πολύ απλά η αγάπη μου δε σχετίζεται με την ηλικία, ούτε με τα στατιστικά που εμάς τους «νέους» και «υγιείς» μας καθησυχάζουν ότι δε θα πεθάνουμε επειδή δεν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες. Δουλεύω σπίτι και είμαι πολύ τυχερή που έχω γύρω μου όσους αγαπώ, γερούς και δυνατούς. Και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γι’ αυτόν τον σκοπό! Δούλεψε κι εσύ από το σπίτι! Κι αν θες διάδωσε το μήνυμα του #queengr σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που ξέρεις! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία στο Instagram δουλεύοντας από το σπίτι (αλήθεια, εσύ πώς είσαι;) με τα hashtags #womenworkingfromhome #girlsworkingfromhome #doitlikequeengr #stayhomelikeapro ,κάνε mention το @queengr και δες τον εαυτό σου στο feed του πρώτου γυναικείου site! Ας κάνουμε την αρχή! Περιμένω τις φωτογραφίες σας! Stay home, stay positive strong, powerful working women ????❤️ #menoumespiti #WFH

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στις

 

#girlsworkingfromhome #doitlikequeengr #stayhomelikeapro ,κάνε mention το @queengr και δες τον εαυτό σου στο feed του πρώτου γυναικείου site! Ας κάνουμε την αρχή! Περιμένω τις φωτογραφίες σας! Stay home, stay positive strong, powerful working women ????❤️ #menoumespiti #WFH», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα η Δέσποινα Καμπούρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ