Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς για τον κορωνοϊό: «Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε...»

"Δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ…"

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στην Αυστραλία για γυρίσματα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός.

Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να διακοπούν τα γυρίσματα. Με μία νέα ανάρτηση στο Instagram ο Τομ Χανκς ενημέρωσε για την κατάσταση τόσο της δικής του υγείας του όσο και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι τράβηξε μία selfie που χαμογελάει, φορώντας τα καπέλα του και ο Τομ Χανκς έγραψε στο ποστ: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. 

Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. 

Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. 

 

 

Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ