Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης @eirinika: Να παράσχουμε το κράτος, η Ευρώπη & οι τράπεζες, ρευστότητα στα ξενοδοχεία & σε όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις - Αισιόδοξο μήνυμα - web interview

Την αισιοδοξία του μοιράστηκε με το eirinika ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης για την επόμενη μέρα μετά το τσουνάμι του κορωνοϊού

Σε μία σύντομη web interview ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης εκτιμά ότι το Brand της Ελλάδας είναι πολύ ισχυρό και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με στήριξη τόσο από το ελληνικό κράτος όσο και από τους ευρωπαίους εταίρους μας. 

Αλλά και από τις τράπεζες ώστε να υπάρχει ρευστότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις για να σταθούν χωρίς μεγάλους κλυδωνισμούς την επόμενη μέρα μετά την επέλαση του κορωνοϊού.

 

 

Το τσουνάμι θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και με άλλες έξυπνες λύσεις ώστε το τέλος του δύσκολου 2020 να έχουμε σταθεί στα πόδια μας.

 

 

Τόνισε ο υπουργός:  Να προστατέψουμε, λέει στο eirinika τους αγαπημένους μας και να περάσουμε με όσο τo δυνατό μικρότερο κόστος και σε όσο συντομότερο διάστημα γίνεται την κρίση του κορονοϊού.

Μας παροτρύνει όλους να μείνουμε στο σπίτι μας με υπευθυνότητα για να μειωθούν οι πιθανότητες εξάπλωσης της επιδημίας. 

 

 

Αν τα κάνουμε όλα σωστά με επαγγελματισμό ,όπως δείχνει αυτή κυβέρνηση ότι χειρίζεται την κρίση του κορωνοϊού από την αρχή, τότε την επόμενη μέρα, όσοι αναζητήσουν προορισμό διακοπών θα μας επιλέξουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα που μοιράστηκε ο Υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης @harry_theoharis με την διευθύντρια του ξενοδοχείου @njv_athens_plaza Βάνα Λαζαράκου @vanalazarakou σε συζήτηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι - “το τσουνάμι από τις συνέπειες στον τουρισμό και στα κεντρικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας , ελπίζω αν όλα πάνε καλά , με τη βοήθεια των αυστηρών μέτρων που πήραμε, θα περάσει “τόνισε ο κ.Θεοχάρης- « τότε αφού ανασκουμπωθούμε όλοι και επικεντρωθούμε σε επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν αλλά και σε άλλες «έξυπνες λύσεις» θα κερδίσουμε όλοι -Ετσι στο τέλος και αυτής της χρονιάς η Αθήνα θα ανακάμψει γρήγορα , ευελπιστώ μετά το τέλος Μαΐου γιατί είναι δυνατή σε υποδομές αλλα και ως weekend Brand & city break για να υποδεχθεί ξανά με ασφάλεια τουρίστες - Φυσικά ο Υπουργός δεν παρέλειψε να απολυμάνει δύο φορές τα χέρια του τόσο κατά την είσοδο του στο ξενοδοχείο όσο και κατά την έξοδο του από το εστιατόριο The Parliament - Επίσης ο χαιρετισμός του , ήταν ο χαρακτηριστικός αυτή την εποχή :με μπουνίτσα! #coronavirus #κορωνοϊός #coronavirusgreece #coronavirusgreeting #harrytheocharis#greektourism#greecechosenbygods#greece #greece?? #greecetravel#athenscity #positivevibes#athenscitybreak#smilenomatterwhat #beoptomistic #optimistic

A post shared by Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) on

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ