"Μένουμε σπίτι": Διάσημοι Έλληνες κάνουν καμπάνια προστασίας κατά του κορωνοϊού - Αθερίδης, Τότσικας, Καρύδη, Σωτηροπούλου, Συνατσάκη (βίντεο)

Οι διάσημοι Έλληνες "μένουν σπίτι".

Μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας και τις συμβουλές των αρμόδιων αρχών για περιορισμό των μετακινήσεων όσων εμφανίζουν συμπτώματα ίωσης, αλλά και των υγιών ατόμων σε μία προσπάθεια να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η διασπορά της νόσου στη χώρα μας, ξεκίνησε η καμπάνια "Μένουμε σπίτι".

 

 

H χαρακτηριστική αυτή φωτογραφία έχει κατακλύσει το instagram των Ελλήνων, με τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να κάνει την αρχή.

Τα hastags #stayhome #μένουμεσπίτι #μένουμε_σπίτι, λοιπόν, έγιναν ιδιαιτέρως δημοφιλή ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που με βίντεο και φωτογραφίες που ανήρτησαν θέλησαν να κινητοποιήσουν τους followers τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη ήταν από τους πρώτους που έκαναν ανάλογο βίντεο στο instagram, γνωστοποιώντας, παράλληλα, πως η Χριστίνα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

 

Στη συνέχεια, πολλοί ήταν οι επώνυμοι που ακολούθησαν το παράδειγμα και θέλησαν να βοηθήσουν στη διάδοση του μηνύματος "Μένουμε σπίτι", ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Thodoris Atheridis (@atheridis_thodoris_official) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) on

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Αποστόλης Τότσικας με βίντεο που ανέβασαν στο instagram τόνισαν τη σημασία του αυτοπεριορισμού.

 

 

Η Ελληνοιταλίδα Δωροθέα Μερκούρη αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Ιταλίας, θέλοντας να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ώστε να μην βρεθεί και η Ελλάδα σε παρόμοια κατάσταση.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#μένουμε_σπίτι #coronavirusgreece #iostoacasa #stayhome

A post shared by Dorotea Mercuri (@doroteamercuri) on

 

Η Μαίρη Συνατσάκη, αν και όπως τόνισε νιώθει μια χαρά και δεν εμφανίζει συμπτώματα ίωσης, αποφάσισε να μείνει σπίτι και ζήτησε ιδέες από τους followers της για να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της.

 

 

Η Εύα Αντωνοπούλου πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να μαγειρεύει στην κουζίνα της, υπό τους ήχους του τραγουδιού "Θα κάτσω σπίτι" του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη.

 

 

Η Τόνια Σωτηροπούλου συνέστησε ψυχραιμία και περιορισμό στο σπίτι, ώστε «να περάσει αναίμακτα και όσο πιο γρήγορα γίνεται», όπως είπε, αυτή η κατάσταση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#μένουμε_σπίτι #stayhome

A post shared by toniasotiropoulou (@toniasotiropoulou) on

 

Η Δανάη Μπάρκα και ο Αργύρης Αγγέλου έστειλαν, μέσω βίντεο, τα δικά τους μηνύματα, τονίζοντας πως οι ίδιοι θα παραμείνουν σπίτι, όπως συνέστησαν οι αρμόδιες αρχές και καλώντας και τους υπολοίπους να κάνουν το ίδιο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ