Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει 5 Νεοϋορκέζικες κουζίνες που θα σας ξετρελάνουν

Ρίξτε μια ματιά στις Νεοϋορκέζικες κουζίνες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι πάει να πει μοντέρνα διακόσμηση στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Δείτε κουζίνες που δεν θα μπορείτε να βγάλετε εύκολα από το μυαλο σας.

Κουζίνα με subway πλακάκια

Βάλτε λευκά subway πλακάκια σε μια σκουρόχρωμη κατά τα άλλα κουζίνα για να φωτίσετε τον χώρο. Πολλές Νεοϋορκέζικες κουζίνες έχουν ήδη τέτοια πλακάκια και δείχνουν πολύ μοντέρνες. Δώστε μια πινελιάς πολυτέλειας βάζοντας χρυσά πόμολα ή χερούλια στα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Βάλτε σκαμπό

Εμπνευστείτε από τα μπαρ της Νέας Υόρκης και αν έχετε πάσο στην κουζίνα σας ή νησίδα βάλτε αντί για καρέκλες ψηλά σκαμπό. Εκεί θα μπορείτε να κάθεστε και να απολαμβάνετε τα γεύματά σας με τους φίλους σας.

Βάλτε τούβλο στους τοίχους

Αν έχετε έναν τοίχο από τούβλο στην κουζίνα σας αφήστε τον μισοτελειωμένο. Ένας μισοτελειωμένος τοίχος δείχνει πολύ μοντέρνος και cool. Διακοσμήστε με μίνιμαλ λάμπες και φυτά.

Μίνιμαλ έπιπλα

Τα μίνιμαλ μοντέρνα έπιπλα θα φέρουν την Νέα Υόρκη στην κουζίνα σας. Διαλέξτε γήινες αποχρώσεις και ταιριάξτε τα έπιπλά σας με τα ντουλάπια της κουζίνας  σύμφωνα με το Spiros Soulis.

Δημιουργήστε την τέλεια γωνιά για τα δείπνα σας

Αν έχετε τον χώρο τότε απλά εμπνευστείτε από την παρακάτω φωτογραφία. Σε αυτήν την Νεοϋορκέζικη κουζίνα ο πράσινος καναπές που συνδυάζει το δέρμα με το ξύλο ταιριάζει τέλεια με τις ξύλινες καρέκλες που βρίσκονται απέναντί του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ