"Άγριες Μέλισσες": «Εμφύλιος» στο Διαφάνι - Η πρόταση του Δούκα στην Ελένη

Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1...

Εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες».

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης, μετά από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον συνεταιρισμό, προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί, το επόμενο πρωί, στο Διαφάνι.

Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη.

Την ίδια ώρα, όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα.

Οι αγρότες, γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω από το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται... Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών.

Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Και ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του. 

Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη από τις αδελφές της...

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτας του Διαφανίου ως παράνοµη κίνηση των αγροτών και η προφυλάκιση δύο εξ' αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού, ενώ ο ∆ούκας επιστρέφει ανακουφισµένος στο σπίτι του µε τον αέρα του νικητή, όπως αναφέρει το TV Έθνος.

Η Ασηµίνα αρχίζει και αποµακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να µάθει αν θα κρατήσει το µυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εµφανίζεται ξαφνικά και οµολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέµα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. 

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασηµίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και τον συνεταιρισµό, ενώ ο Προύσαλης ανακρίνει τον Λια µε τη βοήθεια της Δέσπως προσπαθώντας να τον στριµώξει. 

Η Ελένη ζητά από τον Δούκα να αποσύρει τη µήνυση και εκείνος δέχεται να το κάνει, εφόσον η Ελένη δώσει τα χωράφια της... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ