Οι μάρκες του φορέματος των παπουτσιών του clutch & των σκουλαρικιών που έβαλε η Μέγκαν στο Royal Albert Hall

Απαστράπτουσα η δούκισσα του Σάσεξ…

Μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν απαλλαχθούν οριστικά από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 31 Μαρτίου, πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#New The Duke and Duchess of Sussex attended the Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall (7th March)?? #britishroyalfamily #britishroyals #sussexroyal #princeharry #dukeofsussex #meghanmarkle #duchessofsussex #archieharrison #harryandmeghan #sussexroyal #royalfamily #instaroyals #royalnews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Addicted (@royal.addicted) στις

Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Πρόκειται για μια ετήσια μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely LOVE a good cape dress! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I MEAN. ? I’m sorry but could they BE ANY MORE BEAUTIFUL?! #drooling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις και έβαλε «φωτιές» με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, του βρετανικού οίκου Safiyaa, το οποίο κοστίζει 1.295 λίρες. Η πρώην ηθοποιός συμπλήρωσε την εμφάνιση της με κόκκινο σουέτ clutch και ψηλοτάκουνες σουέτ κόκκινες γόβες και τα δύο του οίκου Manolo Blahnik. 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ πιασμένοι χέρι – χέρι έκαναν μια εντυπωσιακή είσοδο στον χώρο και χειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ έξω από το Άλμπερτ Χολ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ