Εκθαμβωτική η Μέγκαν με θεϊκό cape dress σε μία ακόμη εμφάνιση στο Λονδίνο - Χεράκι χεράκι με τον Χάρι (Φωτό)

«Φωτιά στα κόκκινα» το ζευγάρι…

Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας είχαν την τιμή να δουν για ακόμη μια φορά πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Μια από τις τελευταίες επίσημες εμφανίσεις τους, πριν την ολοκλήρωση του Megxit στις 31 Μαρτίου, έκαναν.

 

 

 

 

Το λαμπερό ζευγάρι έδωσε το παρών στο μουσικό φεστιβάλ Mountbatten Festival of Music στο Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου. Πρόκειται για μια ετήσια φαντασμαγορική μουσική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν οι μπάντες του Βασιλικού Ναυτικού.

 

 

Βίντεο: Dailymail

 

Ο πρίγκιπας Χάρι φόρεσε για τελευταία φορά την στολή του Γενικού Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, μια θέση που ανέλαβε το 2017, όταν αντικατέστησε τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος κατείχε την τιμητική θέση επί 64 χρόνια μέχρι το φθινόπωρο του 2017, που παραιτήθηκε από τα επίσημα καθήκοντά του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolutely LOVE a good cape dress! ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I MEAN. ? I’m sorry but could they BE ANY MORE BEAUTIFUL?! #drooling

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@hrhofsussex) στις

 

Η Μέγκαν Μαρκλ, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι. Η πρώην ηθοποιός τράβηξε όλα τα φλας πάνω της. Η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits φρόντισε να βρίσκεται σε χρωματική αρμονία με την κόκκινη στρατιωτική στολή του πρίγκιπα Χάρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ