Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει το Ντοράκι της & η Ελεονώρα Μελέτη τον Θεόδωρο της να τους ζήσουν (Φωτό)

Σήμερα γιορτάζουν οι  Ευγένιος, Ευγένης, Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα

Σήμερα, Σάββατο 7 Μαρτίου, είναι η Ανάμνηση θαύματος κολλύβων Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος και του Αγίου Ευγενίου του Ιερομάρτυρος. Αυτό σημαίνει ότι γιορτάζουν οι: Ευγένιος, Ευγένης, Θεόδωρος, Θοδωρής, Θόδωρος, Θεοδώρα, Δώρα, Θοδώρα, Δωρούλα, Ντόρα (υπάρχουν και άλλες ημερομηνίες που γιορτάζουν αυτά τα ονόματα).

Έτσι, γιορτή έχει σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη και δεν είναι η μόνη στο σπίτι της οικογένειας που δέχεται τις ευχές αγαπημένων φίλων, αφού σήμερα γιορτάζει και η εγγονή της, που έχει πάρει το όνομά της.

H Ντόρα Μπακογιάννη, μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία, όπου φαίνεται να παίζει με την εγγονή της, μικρή Ντόρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Σας ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας! Ντόρα και Ντοράκι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντόρα Μπακογιάννη (@dbakoyannis) στις

 

Ωστόσο, σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και ο σύζυγος της Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρής Μαροσούλης. Η παρουσιάστρια του Alpha, ως λάτρης των social media, θέλησε να ευχηθεί στον άντρα της ζωή της και διαδικτυακά.

«Θοδωρής, Τεό, Ντόντο, θείο, @psycho_25 , όπως και να τον πεις είναι «Θεόδωρος». Κι εγώ στα σοβαρά κ δύσκολα, ή πάνω σε ανάγκη, που δεν επιλέγω υποκοριστικά κ «ζουζουνοονόματα», έτσι τον φωνάζω: «Θεόδωρο». Και σήμερα γιορτάζει, και μαζί του όσοι κ όσες έχετε αυτό το όμορφο όνομα! Χρόνια πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της λογαριασμό, η Ελεονώρα Μελέτη.

 

 

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, σε όλους τους εορτάζοντες και εορτάζουσες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ