Eurovision 2020: Η συμμέτοχη της Κύπρου με το τραγούδι "Running” – Δείτε το βιντεοκλίπ με τον Sandro Nicolas

H Κύπρος θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 12 Μαΐου, θα διαγωνιστεί η Κύπρος με τον Sandro Nicolas και το "Running", διεκδικώντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SANDRO (@sandromusic_official) στις

 

O 23χρονος Sandro Nicolas, o καλλιτέχνης που επιλέχθηκε από το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision, παρουσίασε το τραγούδι "Running", που κυκλοφορεί από την Panik Records.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalispera everyone! Hope you are all doing good. Super excited to announce my song’s title very very soon! Stay tuned. ??? #teamCy #ESC2020 #Eurovision

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SANDRO (@sandromusic_official) στις

 

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα minimal αισθητικής music video, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη/ Bodega Visuals. Μέσα από visual effects, χρωματικές αντιθέσεις και special background performances, ο Sandro και το "Running" στέλνουν το μήνυμα πως οι νέοι πρέπει να ορθώνουν το ανάστημά τους και να "μάχονται" απέναντι σε κάθε πρόβλημα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anotha one ! Are you guys ready for 2020 ?! #teamcy #onefamily #fitness #gym

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SANDRO (@sandromusic_official) στις

 

Τη μουσική και τους στίχους του «Running» υπογράφουν ο Alfie Arcuri, ο Sebastian Rickards, ο Octavian Rasinariu, ο ίδιος ο Sandro και ο Teo DK, ενώ την παρουσίαση του τραγουδιού επί σκηνής στο Ρότερνταμ έχει αναλάβει ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

 

 

Λίγα λόγια για τον Sandro Nicolas…

Ο Sadro είναι 23 ετών. Γεννήθηκε στο Heinsberg της Γερμανίας το 1996 από Αμερικανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Από πολύ νωρίς άρχισε μαθήματα drums και κιθάρας, ενώ στα 15 του ξεκίνησε να γράφει τα δικά του τραγούδια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caption this ! ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SANDRO (@sandromusic_official) στις

 

Το 2018 συμμετείχε στο γερμανικό «The Voice» όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό, κερδίζοντας θετικά σχόλια και εντυπώσεις με κάθε του ερμηνεία και εμφάνιση, ενώ το 2019 διαγωνίσθηκε στο New Wave Festival, το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ των ανατολικών χωρών, στο Σότσι της Ρωσίας, όπου ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ