Topwoman η Ιταλίδα γιαγιά: Με ξεκαρδιστικό τρόπο δίνει μαθήματα επιβίωσης στον καιρό του κορωνοϊού - Απολαυστικά βίντεο

Ιταλίδα γιαγιά κάνει τον γύρο του κόσμου…

Ο κοροναϊός έχει ανησυχήσει τον κόσμο και ιδιαίτερα τη γειτονική Ιταλία, όπου η εξάπλωση του ιού ήταν ραγδαία. Η Ιταλίδα Nonna τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral και αυτό λόγω κορωνοϊού. Τα βιντεο της κάνουν τον γύρο του κόσμου. Μια Ιταλίδα γιαγιά δίνει οδηγίες και συμβουλές για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε από την δύσκολη αυτή επιδημία. 

Το βίντεο δημιουργήθηκε από το Casa Surace και δείχνει την Nonna (στα ιταλικά η γιαγιά), να περιγράφει όσα πρέπει να κάνει κανείς αυτή την περίοδο. 

Η Nonna Rosetta, είναι η σταρ του βίντεο και με χιούμορ συγκεντρώνει περισσότερα από 13 εκατομμύρια views τόσο στην Ιταλία όσο και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Πρώτη συμβουλή: "Πρέπει να πλένετε τα χέρια σας. Είναι νέα για εσάς αυτό; Πόσες φορές έχετε ακούσει να σας το λέει η γιαγιά σας; Όχι μόνο λόγω του κορονοϊου. Πάντα!" τονίζει.

Δεύτερη συμβουλή: "Όταν φτερνίζεστε, πρέπει να βάζετε μπροστά τον αγκώνα σας. Δεν είναι λόγω του κορονοϊού, είναι θέμα καλών τρόπων. Πόσες φορές έχω πει να βάζετε το χέρι μπροστά στο στόμα σας; Τώρα σας λέω να βάζετε τον αγκώνα. Θέλετε να βάλετε το γόνατο; Βάλτε το γόνατο! Δείχνει πιο... cool" συνεχίζει η Nonna και κάνει την κίνηση του dab ενώ φτερνίζεται.

Τρίτη συμβουλή: "Για λίγο καιρό, πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Είπαν ότι είναι επικίνδυνο. Τι μπορούμε να κάνουμε; Όποτε βλέπετε έναν γνωστό αντί για αγκαλιά και φιλί, θα κλείνουμε το μάτι! Δεν θα ακουμπάει ο ένας τον άλλον" συμπληρώνει.

 

 

 

Ήρθε η ώρα να πάρουμε την μεγαλύτερη συμβουλή από την Nonna Rosetta...

 

 

Βίντεο: Casa Surace

 

Οι γιαγιάδες είναι πάντα πηγή γνώσης και συμβουλών για τους νέους και δε η Nonna Rosetta.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ