Σπύρος Σούλης: 3 βασικοί τρόποι διακόσμησης τραπεζαρίας παραλλαγμένοι για ακόμα πιο πρωτότυπο αποτέλεσμα

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτές τις ιδιαίτερες συμβουλές διακόσμησης

Η τραπεζαρία είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται τις λιγότερες φορές μέσα στον χρόνο, αλλά στις περισσότερες και σημαντικότερες σας στιγμές. Γιορτινά τραπέζια, συγκεντρώσεις με φίλους, κυριακάτικα γεύματα είναι ορισμένες από τις αναμνήσεις που έχετε εκεί.

Το υπόλοιπο διάστημα του χρόνου που δεν την χρησιμοποιείτε και δεν την γεμίζετε με το στρωμένο σας τραπεζομάντηλο, το ακριβό σας σερβίτσιο και τις χειροποίητες νοστιμιές που έχετε μαγειρέψει, χρειάζεται να την διακοσμείτε έτσι ώστε να αναδεικνύεται το design και το στιλ της, δίνοντας ταυτόχρονα μια κομψότητα και ένα μοντέρνο ύφος στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Σας προτείνουμε για να την διακοσμήσετε 3 απλές, εύκολες και ασφαλείς επιλογές  παραλλαγμένες, χάρη σε μια μικρή πινελιά ή λεπτομέρεια, που μπορούν να πάνε την διακόσμηση της τραπεζαρίας σας ένα βήμα παραπέρα τραβώντας τα βλέμματα κάθε επισκέπτη σας.

Ράνερ Υπάρχουν σε εκατοντάδες χρώματα, σχέδια και υφάνσεις. Επειδή, όμως, η δική σας τραπεζαρία θέλετε να ξεχωρίζει σας προτείνουμε ένα ράνερ από σεμέν. Ναι, αυτό ακριβώς που διαβάσατε! Τα σεμέν που έπλεκε με καμάρι η γιαγιά σας ήρθε η ώρα να στρωθούν και να διακοσμήσουν το σπίτι σας. Καιρός να ψάξετε τις γωνιές που τα έχετε καταχωνιάσει γιατί η μόδα με τα σεμέν επέστρεψε όσο ποτέ άλλοτε. Το μόνο που αρκεί να κάνετε είναι να τα ράψετε μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργήσετε ένα μακρόστενο, ορθογώνιο ράνερ.

Βάζο με λουλούδια Δώστε χρώμα στο τραπέζι φτιάχνοντας τις δικές σας συνθέσεις. Προτιμήστε φυσικά λουλούδια που θα δώσουν μια ανάσα φρεσκάδας στο σπίτι σας. Σύμφωνα με το SpirosSoulis.com, τοποθετήστε τα σε διάφανα βάζα με νερό, ενώ για ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο και πρωτότυπο αποτέλεσμα προσθέστε στο νερό εσπεριδοειδή φρούτα ολόκληρα ή κομμένα σε ροδέλες. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει και θα σας εντυπωσιάσει.

Σουπλά Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με τις καλλιτεχνικές σας ιδιότητες φτιάχνοντας τα δικά σας πρωτότυπα σουπλά. Χρησιμοποιήστε τα παλιά και συνηθισμένα σας σουπλά ως βάση για να φτιάξτε νέα, πιο κομψά και εκλεπτυσμένα. Διακοσμήστε τα κολλώντας στην επιφάνεια τους με θερμόκολλα μικρές, καλοσχηματισμένες, πολύχρωμες πέτρες που συλλέξατε από την παραλία.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε και έτοιμες, βαμμένες πέτρες, στο χρώμα που σας αρέσει και πιστεύετε θα δημιουργεί μια εντυπωσιακή αντίθεση με τον υπόλοιπο χώρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ