Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι εκπομπή θα παρουσιάσει;

Το νέο τηλεοπτικό βήμα της Αντελίνας Βαρθακούρη...

Στο δυναμικό του Alpha ανήκει εδώ και λίγο καιρό η Αντελίνα Βαρθακούρη. 

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη, μετά τη συμμετοχή της μαζί με τον γνωστό τραγουδιστή και συνθέτη στο Globetrotters του Star, πρόκειται να ξεκινήσει νέα εκπομπή στον Alpha, με την ίδια στον ρόλο της παρουσιάστριας. 

Και το όνομα αυτής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, πρόκειται για «ένα πρωτότυπο, real life game show, στο οποίο η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δε μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha»

«Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα. Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει. Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα "εισβάλει" παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες» αναφέρει, επίσης, η ανακοίνωση.

Κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται σε μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας, όπως μας ενημερώνει το δελτίο τύπου του καναλιού, με την Αντελίνα να «αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα».

«Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα» συμπληρώνει η ανακοίνωση, ενώ ο Alpha καλεί τους τηλεθεατές να μην ανοίγουν σε αγνώστους... παρά μόνο στην Αντελίνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ