Αποκάλυψη στις "Άγριες Μέλισσες": Είναι τελικά ο Μιλτιάδης πατέρας της Δρόσως;

Όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς...

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Νικηφόρος αποκάλυψε στην Ασημίνα όλη την αλήθεια για τη Δρόσω, λέγοντάς της πως είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένει.

Η κοπέλα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και σοκαρισμένη κατέφυγε στην Ουρανία, ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος αποκάλυψε την αλήθεια και στη μητέρα του.

Ακόμη, η Ελένη ανακάλυψε ένα σημάδι στο κεφάλι της Δρόσως, που την αναστάτωσε.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει.

Την προλαβαίνει, ωστόσο, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα έλυνε όλα τα προβλήματα τους. 

Παράλληλα, η Ελένη, ανήσυχη για το σημάδι της Δρόσως, επισκέπτεται τη Δέσπω, θέλοντας να μάθει αν γνωρίζει κάτι για τον πραγματικό πατέρα της Δρόσως, καθώς εκείνη ήταν που ξεγέννησε την μητέρα τους.

Όταν η Ελένη τη ρωτά αν υπάρχει περίπτωση η Δρόσω να είναι κόρη του Μιλτιάδη, η Δέσπω τη διαβεβαιώνει για το αντίθετο.

«Η Δρόσω είναι κόρη του Γιώργη και η Βαλεντίνη το γνώριζε αυτό» της λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το περιοδικό TiVi Σίριαλ, γίνεται flashback στη μέρα της γέννας της, όπου η κυρά Δέσπω ξεγεννάει τη Βαλεντίνη και εκείνη βλέπει το σημάδι στο σώμα της Δρόσως -  το οποίο είναι ίδιο με το σημάδι που έχει ο Γιώργης.

Ωστόσο, η Βαλεντίνη για να εκδικηθεί τον Μιλτιάδη που την εγκατέλειψε, δεν του είπε ποτέ την αλήθεια, για να τον αφήσει να βασανίζεται μια ζωή.

 Πίσω στο σήμερα, η Ελένη συνειδητοποιεί πως εξαιτίας της απογοήτευσης της μητέρας της από τον Μιλτιάδη καταστράφηκε η δική της ζωή.

Αν ήξεραν πως με τον Λάμπρο δεν έχουν συγγένεια, οι πατεράδες τους δεν θα τους απαγόρευαν να παντρευτούν και τώρα ίσως να ήταν μαζί και να μην γινόταν ποτέ ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία, αλλά και ο φόνος του Σέργιου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ