"Άγριες Μέλισσες": Ψεύτικη εγκυμοσύνη για την Ασημίνα - Με τη βοήθεια της Μυρσίνης θα πάρει το παιδί της Δρόσως

Πεθερά και νύφη συμμαχούν και συμφωνούν να πάρουν το μωρό της Δρόσως...

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες", με τις αδελφές Σταμίρη να βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο.

Η Μυρσίνη μαθαίνει από τον Νικηφόρο όσα έχουν συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Δρόσω, αλλά και για την εγκυμοσύνη της κοπέλας και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Νικηφόρος της ζητά να μην ασχοληθεί με το θέμα, όμως εκείνη επιμένει πως μπορεί να διορθώσει τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο μεταξύ, η Ασημίνα, νιώθοντας προδομένη από τις αδελφές της κι από τον Νικηφόρο, φτιάχνει τη βαλίτσα της με σκοπό να φύγει.

Την προλαβαίνει, όμως, η Μυρσίνη, η οποία της προτείνει ένα σχέδιο που θα λύσει όλα τα προβλήματα.

Ωστόσο, εκείνη αντιδρά και φεύγει, πηγαίνοντας στη Δρόσω και απαιτώντας να μάθει λεπτομέρειες για την προδοσία της. 

Από την άλλη, η Μυρσίνη σε μια τελευταία προσπάθεια να βοηθήσει τον γιο της, αλλά και να κρατήσουν κοντά τους το παιδί της Δρόσως, απευθύνεται… στην ίδια τη Δρόσω.

Της προτείνει να δώσει το μωρό της στην Ασημίνα, χωρίς να αφήνει περιθώρια για αντιρρήσεις. 

Στη συνέχεια οι δυο τους πάνε μαζί να βρουν την Ασημίνα και της λένε το σχέδιό τους.

Η Ασημίνα δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει και ξεσπάει, ζητώντας τους να την αφήσουν ήσυχη, όμως η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα.

Η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να χάσει το εγγόνι της, αλλά ούτε και να καταστραφεί η οικογένειά της και να γίνει περίγελος του χωριού. Έτσι, πιάνει ξανά την Ασημίνα και καταφέρνει τελικά να την πείσει.

Στη συνέχεια, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών. Ζητάει να μαζευτούν όλοι στο σαλόνι, καθώς έχει να τους ανακοινώσει κάτι. Ο Νικηφόρος και η Μυρσίνη τρέμουν μήπως αποκαλύψει την αλήθεια για τη Δρόσω και τότε εκείνη τους φέρνει προ εκπλήξεως και λέγοντας στην οικογένεια πως είναι έγκυος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού "TiVi Σίριαλ".

Τα νέα για την εγκυμοσύνη στο σπίτι των Σεβαστών φέρνουν σε όλους χαρά αλλά πιο πολύ στον Δούκα, ο οποίος για χάρη του εγγονιού του είναι αποφασισμένος να κάνει μια νέα αρχή με τον Νικηφόρο.

Εκείνος που είναι περισσότερο σοκαρισμένος είναι ο Νικηφόρος, από την απόφαση της Ασημίνας να δεχτεί το σχέδιο της μητέρας του παρά τις αντιρρήσεις του.

Ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του, αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντησή του με τον Μιλτιάδη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ