Ο Σπύρος Σούλης μας δείχνει 5 τρόπους για να βάλουμε το πιο δυνατό διακοσμητικό Trend στο σπίτι μας!

Κάνοντας μια αναζήτηση στο google θα ανακαλύψετε πως το βελούδο ήρθε για να μείνει και εξακολουθεί να είναι ένα από τα μεγαλύτερα διακοσμητικά trends αυτή τη στιγμή.

Το βελούδο εκπέμπει μια μοναδική πολυτέλεια και αυτή η απαλότητα της επιφάνειάς του κερδίζει όλο και μεγαλύτερη μερίδα κόσμου που επιλέγει να το βάλει στο σπίτι του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και στο χώρο της μόδας όπου το βελούδο είναι τεράστια τάση και κυριαρχεί στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου αλλά και στις ντουλάπες των απανταχού fashionistas.

Ο Σπύρος Σούλης μας έχει τους 5 πιο απλούς τρόπους για να βάλετε το βελούδο στο σπίτι σας και να του χαρίσετε μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας.

Βελούδινοι καναπέδες

Ένας βελούδινος καναπές θα κλέψει τις εντυπώσεις σε οποιοδήποτε σαλόνι και να τοποθετηθεί. Κάνοντας μια αναζήτηση θα βρείτε βελούδινους καναπέδες σε διάφορα σχέδια και χρώματα αλλά και σε διάφορες τιμές. Επιλέξτε έναν καναπέ σε κάποιο έντονο χρώμα όπως είναι το μπλε ή το κόκκινο ή πράξτε με ασφάλεια και επιλέξτε έναν καναπέ σε μια γήινη απόχρωση.

Βελούδινα κρεβάτια και κεφαλάρια

Είναι βέβαιο πως αν επιλέξετε ένα βελούδινο κρεβάτι για το υπνοδωμάτιό σας θα νιώθετε σαν βασίλισσα κάθε φορά που κοιμάστε σε αυτό. Τη χρειάζεστε αυτήν την πολυτέλεια και το βελούδο μπορεί να σας την προσφέρει.

Βελούδινα φωτιστικά

Κι όμως, κυκλοφορούν και τέτοια φωτιστικά στο εμπόριο και μπορείτε να βάλετε ένα τέτοιο σε κάποιο τραπέζι σας ή και σε κάποια γωνιά σας στο δάπεδο.

Βελούδινες πολυθρόνες

Θα βρείτε πολυθρόνες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και μπορείτε να τις βάλετε σε όποιον χώρο του σπιτιού θέλετε. Εννοείται πως μεγάλη τάση είναι και οι βελούδινες καρέκλες τραπεζαρίας που ήδη έχουν μπει σε αρκετά σπίτια πριν καν μπει το 2019 αναφέρει το Spiros Soulis

Βελούδινα αξεσουάρ

Ριχτάρια, κουβέρτες και διακοσμητικά μαξιλαράκια σε βελούδινες εκδοχές είναι οι πιο οικονομικές προτάσεις μας για ένα “βελούδινο” σπίτι. Με τον πιο οικονομικό τρόπο μπορείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας βάζοντας 1-2 τέτοια διακοσμητικά σε αυτόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ