Ζώδια από την Α. Λεούση: Η Σελήνη στους Διδύμους, μας δίνει κέφι, χαρά και όρεξη για επικοινωνία και εξόδους!

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη στους Διδύμους, μας δίνει κέφι, χαρά και όρεξη για επικοινωνία και εξόδους! Ιδιαίτερα ευνοημένα, τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς!

ΚΡΙΟΣ: Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας, δε συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις, θα έχουν την τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ότι καινούριο σας προκύπτει. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον σας, αργότερα που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κυμαίνονται σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ κάποια αισθηματική σας σχέση που θα αναπτύσσεται θα σας προβληματίσει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα σας επιτρέψει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Υποστηρίξτε με ότι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανώτερους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας. Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δε θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα. Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα  βγουν στην επιφάνεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δε θα λείψουν, και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας. Θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνο. Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη  περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας.

 

ΛΕΩΝ: Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα. Να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να εμπλέξετε άτομα που δεν είναι ενήμερα για τις κινήσεις σας και αν νιώσετε την ανάγκη να εξερευνήσετε κάποιες άγνωστες πτυχές, κάντε την έξυπνη κίνηση να αποσυρθείτε προσωρινά από το προσκήνιο. Η διάθεσή σας για να ανανεωθείτε και να αντιμετωπίσετε φόβους ή ανασφάλειες που σας έχουν μείνει ως κατάλοιπα, θα είναι εμφανέστερα πιο μεγάλη από πριν και αυτό θα κάνει καλό τόσο στην εξωτερική σας εμφάνιση, όσο και στον ψυχικό σας κόσμο. Μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Αναζητήστε την ηρεμία στην προσωπική σας σχέση και εντυπωσιάστε το σύντροφό σας ή το άτομο που σας κινεί το ενδιαφέρον αν είστε αδέσμευτοι, με την άψογη εμφάνισή σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Η διαίσθησή σας θα λειτουργεί άριστα και θα σας είναι εύκολο να καταλάβετε τι ζητάει ο σύντροφός σας, αλλά θα γνωρίζετε και ποια στιγμή θα είναι η κατάλληλη για να ζητήσετε εσείς. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας προτρέψει να σχεδιάσετε τις αισθηματικές σας συναντήσεις και αποδράσεις. Λίγη προσοχή δώστε στον τρόπο έκφρασής σας, γιατί εάν παρεκτραπείτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Το φιλικό σας πνεύμα, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις προσωπικές σας σχέσεις, γι’ αυτό εκδηλώστε όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψάξτε  να βρείτε τι κάνετε σωστά και τι λάθος στον ερωτικό σας τομέα , για να μάθετε τα υπέρ και τα κατά, ώστε να κάνετε «τονωτικές ενέσεις» όπου χρειαστεί ή να ανακαλύψετε το χάος αν υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς τα σενάρια θα είναι αρκετά και ακόμα και αν κάποιο δεν περιγράφει τη δική σας κατάσταση, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το τι έρχεται. Διώξτε από πάνω σας ταμπού και περιορισμούς που σας πνίγουν, για να δείτε τον έρωτα κάτω από άλλο πρίσμα, αλλά και για να ανανεώσετε τον κύκλο σας με καινούριες και πιο εποικοδομητικές  γνωριμίες. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και χαρείτε τη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι τάσεις φυγής όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δε θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτηματικά που θα γεννιούνται, θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις. Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας. Οι ευκαιρίες για να κάνετε τη ζωή σας πιο συναρπαστική θα υπάρχουν είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, όμως, κάποιες στιγμές οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας κάνουν νευρικούς και εριστικούς και θα πρέπει να το πολεμήσετε, για να μην φέρετε ρήξη στη σχέση σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε ότι μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να τονώσετε το ηθικό σας, όμως, μην ξεχνάτε να ασχολείστε πιο συχνά με την υγεία σας. Το να μην πανικοβάλλεστε και να είστε προσεκτικοί είναι ίσως το πιο σημαντικό. Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως, δε θα πρέπει για κανένα λόγο να γίνει επιβλητική. Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, για να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας σύμφωνα με τον oroskopo,

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική. Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας, σας φαίνονται αξεπέραστα, όλα μπορούν να διευθετηθούν αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Μάλλον η βδομάδα θα παίζει με την ψυχολογία και το ενδεχόμενο να πάθετε νευρική κόπωση θα είναι υψηλό. Βέβαια, έχετε φροντίσει οι άμυνες του οργανισμού σας να είναι σε πολύ καλά επίπεδα και έτσι δεν έχετε λόγο να φοβάστε για το χειρότερο.

 

ΙΧΘΥΣ: Ενδέχεται να προκληθούν κάποιες προστριβές και να πιστεύετε πως ο σύντροφός σας, σας κρύβει κάποια σημαντικά πράγματα. Αντί να χάνετε χρόνο με ανούσιες και αβάσιμες σκέψεις, εάν θέλετε να μην οδηγήσετε το δεσμό σας στο τέλος, προσπαθήστε να καταλάβετε τις διαθέσεις, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις που έχετε, αλλά μην αναλώνεστε μόνο εκεί, αφού πρέπει να βρείτε χρόνο για να τον περάσετε μαζί και να χαρείτε τον έρωτα. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, εμφανιστείτε γοητευτικότεροι και κάποιο άτομο από το ευρύτερο περιβάλλον σας, θα σας εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ