Έγκυος η σύντροφος του Boris Johnson – Η Carrie Symonds περιμένει το πρώτο της παιδί, γάμος εν όψει

Ευτυχισμένο είναι το ζευγάρι με τα χαρμόσυνα νέα…

O πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson και η σύντροφός του Carrie Symonds πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

 

Ο Boris Johnson είναι ήδη πατέρας 5 παιδιών, ωστόσο, αυτό θα είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού. Μάλιστα, πρόσφατα βγήκε το διαζύγιο του Βρετανού πρωθυπουργού με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έχει δύο κόρες και δύο γιους.

Φωτογραφίες: Dailymail

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός και η κυρία Symonds είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους και πως περιμένουν μωρό στις αρχές του καλοκαιριού».

Βίντεο: Dailymail

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Carrie Symonds ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει τον Boris Johnson να την φιλά και έγραψε: «Κανονικά δεν θα έβαζα τέτοια πράγματα εδώ, αλλά ήθελα οι φίλοι μου να το μάθουν από μένα. 

Φωτογραφία: TheSun

Πολλοί από εσάς ήδη το γνωρίζετε, αλλά για τους φίλους μου δεν το ξέρουν ακόμη, αρραβωνιαστήκαμε στα τέλη του περασμένου έτους… και περιμένουμε ένα μωρό στις αρχές του καλοκαιριού».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ