Άντα Λευούση: Έτσι θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο για όλα τα ζώδια!

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου 2020 από την αστρολόγο Άντα Λεούση...

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Μην εκτιμήσετε παραπάνω τις δυνατότητές σας και μην αναλάβετε παραπάνω υποχρεώσεις. Στοχεύστε μέχρι εκεί που σας παίρνει, για να μην απογοητευθείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκύψουν αλλαγές στις σχέσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφό σας, που θα είναι αναπόφευκτες, απαραίτητες και καθοριστικές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να ανακτήσετε πάλι τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί, βάζοντας το μυαλό σας να δουλέψει και δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού σας τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας.

 

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε να διατηρήσετε ότι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έρωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή σας, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν.

 

ΖΥΓΟΣ: Θα σας ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα κινήσουν εκ νέου το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντας σας σε σκέψεις που δε θα θέλετε να αποκαλυφθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εμπειρίες σας και τα κρυμμένα σας συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως, δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δε θα υπάρχει γυρισμός.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή, σύμφωνα με τον oroskopos.gr.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί και προσεγγίστε και εσείς με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τους να σας ακολουθούν.

 

ΙΧΘΥΣ: Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να αναπτυχθεί μια υγιής αισθηματική σχέση που θα σας συντροφεύει στο παρόν, αλλά και στο μέλλον.
 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ