Web εκπομπή- Lunch @ theparliament με την Alice Δικαίου: Άφησα τις πασαρέλες για να μεγαλώσω τις 3 κόρες μου - Σήμερα έχω και 2 εγγόνια

Δείτε την συνέντευξή της μόνο στο Eirinika. 

Με την Alice Δικαίου, όταν συναντιόμαστε, αυθόρμητα μιλούσαμε γαλλικά, για εκείνη είναι η μητρική της γλώσσα, για μένα η γλώσσα της καρδιάς μου.

Πρόκειται για την δεύτερη συνέντευξη από την web εκπομπή Lunch @ theparliament που γυρίζεται μέσα στο καλόγουστο εστιατόριο The Parliament του ξενοδοχείου NJVAthens Plaza.

 

 

Η αριστοκρατική Alice έχει πάντα τον γαλλικό αέρα κι ας ήρθε στην Ελλάδα πριν από 40 χρόνια. 

 

 

Μιλήσαμε για την σχέση της με τη Γαλλία , τον έρωτα της για την Ελλάδα , την αγάπη της για την οικογένεια αλλά και για την μαγειρική την λατρεία της για τον πατέρα της , τον διάσημο βιολιστή Νίκο Δικαίο από τη γέννηση του οποίου φέτος εορτάζεται η επέτειος 100 ετών.

Η Alice μεσουρανούσε στις πασαρέλες στη δεκαετία του 80 και στο ίδιο εστιατόριο που φάγαμε μαζί για την συνέντευξη , είχε φωτογραφηθεί τρώγοντας όταν το εστιατόριο ονομαζόταν La Brasserie - Des Arts & φορούσε μάλιστα ένα χρυσό top του Paco Rabanne.

 Τότε, όπως μας εξιστορεί την είχε καλέσει η ίδια η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη για να κάνει αυτή την φωτογράφιση.

Ασφαλώς συζητήσαμε και για την δική της κουζίνα ενώ γευματίζαμε. 

Φαίνεται πως φτιάχνει εξαιρετική σπανακόπιτα ενώ δεν παραλείπει να χρησιμοποιεί βούτυρο πόσο μια σταγόνα τιμώντας και την γαλλική μαγειρική.

Μας λέει πως ξεκίνησε την καριέρα της ως μανεκέν την πρώτη της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας της Λουκίας αλλά και την γνωριμία της με τον Billy Bo.

 

 

Σήμερα της αρέσει ο Στέλιος Kουδούναρης αλλά και οι Deux Hommes .

Αν ξανάρχιζε τη ζωή της πάλι θα επέλεγε να δημιουργήσει οικογένεια παρά να παραμείνει πάνω στις πασαρέλες γιατί κατά τη γνώμη της δεν ταιριάζει αυτό το επάγγελμα με τον ρόλο της μητέρας.

Σήμερα έχει την επιμέλεια για επιδείξεις μόδας σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά και μεμονωμένα fashion shows. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ