Βίντεο : Χορεύει η Britney Spears , σπάει το πόδι της & ακούγεται το κρακ του οστού της!

Το κρακ που ακούγεται στο τέλος του βίντεο, προκαλεί σοκ…

Η pop σταρ Britney Spears από την αρχή της καριέρας της ασχολείται με τον χορό, αφού όπως και η ίδια δηλώνει τον αγαπά εξίσου με το τραγούδι. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο από πρόβες της στον χορό. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was going 100 .... wheeeeee .... ps JK !!! ?: @ellenvonunwerth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

 

Εδώ και λίγες μέρες, η Britney Spears, έχει εμφανιστεί στους δρόμους του Λος Άντζελες με νάρθηκα στο πόδι. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι θαυμαστές της ανησύχησαν, καθώς κανείς δεν γνώριζε τι της συνέβη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a black and white pic ... so you can’t see the real color of the top. It was a subtle soft baby pink .... and my favorite piece at the shoot ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

 

 

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους τι έπαθε. Σ’ αυτό, η τραγουδίστρια φαίνεται να χορεύει ξέφρενα στο σπίτι της, χωρίς παπούτσια, φορώντας ένα «καυτό» σορτσάκι κι ένα μικροσκοπικό τοπ. Ωστόσο, της συνέβη κάτι αναπάντεχο…

 

 

Πολλοί σχολίασαν ότι έφταιγε το γεγονός ότι χόρευε ξυπόλητη σε επιφάνεια που γλιστράει, αλλά η Μπρίτνεϊ τους πρόλαβε εξηγώντας πως λειτουργεί καλύτερα στην κίνησή της όταν δεν φοράει παπούτσια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ