Με μεγάλη συγκίνηση παρέλαβα το πρώτο δημοσιογραφικό βραβείο από την «Είδηση» - Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων (Φωτό)

Πλήθος προσκεκλημένων παρακολούθησαν την εκδήλωση

Ήταν η πρώτη βραδιά, η πρεμιέρα που θα λέγαμε στην τηλεόραση για την Πανελλήνια Ένωση Φωτοειδησεογράφων, Φωτογράφων και Εικονοληπτών Επικαίρων. Η κοπή της πρωτοχρονιά πίτας στο  NJV Athens Plaza, δεν ήταν καθόλου συνηθισμένη, αφού ξεκίνησε με λόγια πάθους και αγάπης για το επάγγελμα από τον πρόεδρο και ιδρυτή τον Βασίλη Κουτρουμάνο. 

Ο Βασίλης μας συνεπήρε όλους όσοι παραβρισκόμαστε στην ζεστή εναρκτήρια εκδήλωση της «Είδησης» και καταχειροκροτήσαμε τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι συγκρότησαν αυτό το σωματείο με όραμα τους να δημιουργήσουν στέρεες βάσεις του επαγγέλματος τους και για τις επόμενες γενιές.

Καταλυτικός και ο πρώτος αντιπρόεδρος Θωμάς Σκούρτης, ένας αεικίνητος – εύστροφος  άνδρας, ο επιλεγόμενος «σίφουνας», συμπατριώτης μου εξ Ερμιόνης. 

Πριν την κοπή της πίτας είχα την τιμή να με βραβεύσουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απόψε έλαβα το πρώτο δημοσιογραφικό βραβείο από την Πανελλήνια Ενωση Φωτοειδησεογράφων φωτογράφων και εικονοληπτών επίκαιρων: «Για την σημαντική της προσφοράς στην ελληνική δημοσιογραφία και στα πανελλαδικής εμβέλειας μέσα μαζικής ενημέρωσης». Ο πρόεδρος Βασίλης Κουτρουμάνος ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σκούρτης και ο γενικός γραμματέας Ανδρέας Βούτος εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου με έκαναν να δακρύσω γιατί «με ξεχωρίζουν και με τιμούν οι άνθρωποι Με τους οποίους πορεύτηκα μαζί Στην πολύχρονη τηλεοπτική μου καριέρα, δίπλα στους οποίους και χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να έχω πάρει συνεντεύξεις ,κάνει ρεπορτάζ, βγει στους δρόμους , ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο». Είναι Οι άνθρωποι χωρίς τον φακό τον οποίων, την κάμερα και την ματιά τους δεν θα αντίκριζα το πανελλήνιο για να λέω τις ειδήσεις ,να έχω σωστή εικόνα ,να είναι τα φιλαράκια μου και οι πιο στενοί μου συνεργάτες μέσα στα στούντιο όλων των τηλεοπτικών σταθμών από τους οποίους πέρασα Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,Σας ευχαριστώ γιατί φυσικά ακόμα και με όλα μου τα πλευρά σπασμένα(εχω σπάσει τα 4?) απόψε θα ήμουν εκεί παρούσα, Δεν θα αφηνα κανέναν άλλον να σηκωθεί και να παραλάβει Αυτό το πανέμορφο βραβείο από την Ενωση σας που η σύντμηση του θα είναι «Είδηση» - η ζωή μου όλη εχει Συνδεθεί με την είδηση και τις ειδήσεις! η τιμή λοιπόν από την «Είδηση» σας είναι ύψιστη για μένα - εύχομαι πολλοί νέοι να καθοδηγηθούν από εσάς τους παλαιότερους που συστήσατε την πανελλήνια ένωση φωτοειδησεογράφων φωτογράφων και εικονοληπτών επίκαιρων- Παρόντες ήταν και εκπρόσωποι των δήμων και περιφερειών των δύο τόπων καταγωγής μου της Ερμιόνης Αργολίδας @ganosian Και της Γορτυνίας Αρκαδίας ,Τροπαίων και Λαγκαδίων Ευστάθιο Κούλη Δήμαρχο Γορτυνίας . Μαζί μου βραβεύτηκε και ο αγαπητότατος συνάδελφος μου Γιάννης Σκάλκος . @vassiliskoutroumanos @saia_tsaousidou @thomasskourtis @ganosian #award#proud#thankyou#greektelevision#greekphotographers#news#greeknews#newscaster#anchorwoman #eidisi#ειδηση#newscaster#cameraman#greekcameramen#tvstudio#megachannel#ert#star#alphatv#hometown#ermioni#arkadia#tropaia#lagkadia#gortynia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Φωτογραφίες: Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Εύχομαι από καρδίας Καλοτάξιδο… 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ