Έτσι αποχαιρέτησε η Αλίκη Κατσαβού τον σύζυγό της, Κώστα Βουτσά - "Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας, σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου"

Το σπαρακτικό αντίο της συζύγου του Βουτσά...

Συγκινεί στο «αντίο» της η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού με την οποία ο αγαπητός ηθοποιός απέκτησε και έναν γιο, τον μικρό Φοίβο. Ανεβάζοντας μια φωτογραφία τον ίδιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού στην λεζάντα της έγραψε: «Κλάψε καρδιά μα μη ραγίσεις.

Αντί να γιορτάσουμε αύριο την 4η επέτειο του γάμου μας σε αποχαιρετώ λατρεμένε μου! Θα ζεις στην καρδιά μου και στο γέλιο του Φοίβου μας. Είσαι ένας γίγαντας σε όλα σου, που ως κι ο χάρος σε φοβήθηκε και 20 μέρες τώρα πάλευε να σε πάρει. Σε ευχαριστώ για όλα» .

 

Δείτε επίσης: Έφυγε από την ζωή ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς σε ηλικία 88 ετών, μετά από μάχη με την υγεία του (φωτό &βίντεο)

 

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Αθήνας στις 27 Φεβρουαρίου του 2016, όταν εκείνη ήταν έγκυος στον γιο τους Φοίβο. 

 

 

 

 

 

 

Λίγο καιρό μετά, ήρθε στη ζωή ο μικρός Φοίβος, ο οποίος ομόρφυνε τη ζωή τους και συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

 

 

Πηγή φωτό: ΝDP

Ο Κώστας Βουτσάς, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν έχανε ευκαιρία και φρόντιζε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον γιο του, ο οποίος τους είχε ξετρελάνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ