Ρούλα Κορομηλά: Το συγκινητικό post για δυο ανθρώπους που έχουν «φύγει» από τη ζωή

"Δύο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα τους ξεχάσω ποτέ..."

Η Ρούλα Κορομηλά, αν κι απέχει από τα φωτά της δημοσιότητας, είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά - πυκνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους followers της. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για δύο ανθρώπους που δεν βρίσκονται που έχει χάσει δεν βρίσκονται διπλά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να ζούμε όπως θέλουμε, να είμαστε όπως νιώθουμε και να γυρνάμε την πλάτη στα πρέπει. Η παιδικότητα δεν έχει δεκαετία! Διαρκεί όσο της το επιτρέπουμε! ??❤️ #i_am_Roula #true_Roula #selfconfidence #lovemyself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την εποχή που έκανε το «Bravo» και τη βλέπουμε δίπλα στον Νίκο Σεργιανόπουλο, ενώ σε ζωντανή σύνδεση είναι ο Αλέκος Αλεξανδράκης.

«Δύο άνθρωποι που έφυγαν, μα όσα χρόνια κι αν περάσουν δε θα τους ξεχάσω ποτέ. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης και ο Νίκος Σεργιανόπουλος υπήρξαν για εμένα δύο εξαιρετικοί καλεσμένοι που με κέρδισαν με την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους

Στον Αλέκο Αλεξανδράκη έτρεμα από δέος καθώς βρισκόμουνα απέναντι από ένα ιερό τέρας του ελληνικού κινηματογράφου που όμως σε σκλάβωνε με τη σεμνότητα και την καλοσύνη του. 

Με τον Νίκο Σεργιανοπουλο μια απίστευτη χημεία, από αυτή που με τον άλλον μιλάς και μόνο με τα μάτια, με έκανε να απολαμβάνω να τον έχω πλάι μου ως συμπαρουσιαστή. Μου λείπετε. Μας λείπετε», έγραψε στην χαρακτηριστική λεζάντα, η Ρούλα Κορομηλά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ