Top Woman η Rihanna: Ο εμπνευστικός λόγος της εντυπωσίασε στα 51α Βραβεία NAACP - H μωβ φανταστική τουαλέτα (φωτό - βίντεο)

Τα υπέροχα λόγια της και το εντυπωσιακό φόρεμα...

Στην τελετή των 51ων "NAACP Image Awards" παρευρέθηκε η Rihanna.

Πρόκειται για μία ετήσια εκδήλωση της Εθνικής Ένωσης για την Πρόοδο των Έγχρωμων Ατόμων (National Association for the Advancement of Colored People - NAACP), που ιδρύθηκε το 1909 στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει τιμητικό βραβείο για την φιλανθρωπική της δράση και ενέπνευσε τους πάντες με τον λόγο της.

«Η αποψινή βραδιά δεν είναι για μένα, γιατί ο σκοπός είναι πολύ μεγαλύτερος από εμένα» τόνισε η ίδια, ενώ συνέχισε λέγοντας «Δεν είναι μεγαλύτερος από όλους εμάς μαζί, αλλά είναι μεγαλύτερος από εμένα γιατί η δική μου δουλειά, είναι απλά ένα μικρό μέρος της δουλειάς που γίνεται σε όλο τον κόσμο και που πρέπει ακόμη να γίνει».

«Αν κάτι έχω μάθει είναι πως αυτό τον κόσμο μπορούμε να τον αλλάξουμε μόνο όλοι μαζί... Δεν μπορούμε να το κάνουμε αν δεν είμαστε ενωμένοι. Αν είναι πρόβλημα των "γυναικών", των "μαύρων", των "φτωχών" και όχι δικό μας, δεν μπορεί να γίνει τίποτα... Γι' αυτό διαδηλώνουμε και αντιστεκόμαστε και υψώνουμε τη φωνή μας για όλους τους Michael Brown Jrs και τις Atatiana Jeffersons αυτού του κόσμου» ανέφερε, επίσης, στην ομιλία της η Rihanna.

 

 

Πέρα από τον λόγο της, η Rihanna εντυπωσίασε και με το άκρως εντυπωσιακό, μωβ Givenchy φόρεμά της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urban 96.5 FM (@urban96fm) on

 

Ιδιαίτερο και ενδιαφέρον, όπως η ίδια, το φόρεμα με τα έντονα βολάν έκλεψε την παράσταση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jomarigoyso (@jomarigoyso) on

 

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή τουαλέτα από τη νέα κολεξιόν της Givenchy, την οποία η Rihanna συνδύασε με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by arashborzooei (@arashborzooei.style) on

 

Παράλληλα, οι φήμες θέλουν τη διάσημη τραγουδίστρια να διανύει μία ευχάριστη περίοδο στην προσωπική της ζωή, με τα δημοσιεύματα να μιλούν για επανασύνδεση με τον Drake.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rihanna (@_robyn_rihanna_fenty._) on

 

Η Rihanna και ο Καναδός μουσικός δεν είχαν επιβεβαιώσει ποτέ τη σχέση τους, ωστόσο, το 2016, τα δημοσίευματα ήθελαν τους δυο τους να βγαίνουν κρυφά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????????????? (@love_v_inste_gr) on

 

Ωστόσο, αυτό κράτησε για μόλις μερικούς μήνες, καθώς το 2017 η τραγουδίστρια ξεκίνησε να εμφανίζεται με τον δισεκατομμυριούχο Hassan Jameel και τα πράγματα έδειχναν σοβαρά.

Το ζευγάρι έμεινε μαζί για δύο χρόνια, προσπαθώντας όσο γίνεται να προφυλάξει τη σχέση του από τους φωτογράφους, ωστόσο, λίγο μετά την έλευση του 2020 ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους.

Άραγε, τώρα που η Rihanna είναι και πάλι ελεύθερη, εκείνη και ο Drake συναντιούνται ξανά;

Πρόσφατα, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε φιλανθρωπική συναυλία και ο χρόνος θα δείξει αν το ειδύλλιο ανθίζει ξανά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ