Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Story of the day: 220 ζευγάρια παντρεύτηκαν στις Φιλιππίνες, φορώντας μάσκες & αψηφώντας τον κορωνοϊό (βίντεο)

Στις Φιλιππίνες ομαδική γαμήλια τελετή, παρά την επιδημία... 

 

220 ζευγάρια ξεκίνησαν χθες, 20 Φεβρουαρίου την κοινή τους ζωή στις κεντρικές Φιλιππίνες, ανταλλάσσοντας γαμήλιους όρκους και φιλιά φορώντας μπλε χειρουργικές μάσκες λόγω της επιδημίας του κορονοϊού.

Τα ζευγάρια και οι συγγενείς τους αψήφησαν τον ιό, που έχει στοιχίσει τη ζωή σε 2.236 ανθρώπους, για να παρευρεθούν στη χθεσινή ομαδική γαμήλια τελετή στην παραθαλάσσια πόλη Μπακολόντ.

Στην αίθουσα υποδοχής του δημαρχείου, οι γαλάζιες μάσκες που ήταν υποχρεωτικές για όλους και τις οποίες παρείχαν οι αρχές ξεχώριζαν ανάμεσα στα νυφικά και τα λευκά πουκάμισα των γαμπρών.

«Έχει άλλη αίσθηση να φιλάς κάποιον φορώντας μάσκα αλλά ήταν υποχρεωτικό», δήλωσε ο Πολ Ινβέντρο, 39 ετών, που παντρεύτηκε την επί επτά έτη σύντροφό του και μητέρα των δύο του παιδιών. «Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη» είπε.

Οι συμμετέχοντες έπρεπε να συμπληρώσουν δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας τους, δίνοντας λεπτομερή στοιχεία για τις περιοχές όπου έχουν βρεθεί τις τελευταίες 14 ημέρες, όση είναι δηλαδή η περίοδος καραντίνας σε όλο τον κόσμο για όσους προέρχονται από την Κίνα καθώς και ο χρόνος επώασης του ιού αναφέρει το ΑΠΕ.

«Εάν οι οικογένειές μας είναι δυνατές, τότε είναι δυνατή και η πόλη του Μπακολόντ», δήλωσε ο δήμαρχος Εβέλιο Λεονάρντια, που τέλεσε τους γάμους.

Η πόλη συνηθίζει να διοργανώνει ετήσιους μαζικούς γάμους μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με το 2013 να καταγράφεται ρεκόρ με τη συμμετοχή 2.013 ζευγαριών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ