Η Πωλίνα Γκιωνάκη εκμυστηρεύτηκε στην Ελεονώρα: Προστατεύσαμε τον πατέρα μου από την δημοσιότητα 4 χρόνια – Τι μου είπε πριν πεθάνει (βίντεο)

Όλα όσα είπε για τον πατέρα της...

Η κόρη του ταλαντούχου ηθοποιού Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του πατέρα της αλλά και για τα προσωπικά της. 

Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε για τη σχέση με τον αείμνηστο πατέρα της, για το αντίκτυπο που είχε η διασημότητα του πατέρα της στη δική της ζωή, τη μεταξύ τους σχέση και αποκάλυψε χαρούμενες αλλά και στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει.

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παράσταση

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polina Gionaki (@polinagionaki) στις

 

 

 

«Η τελευταία λέξη που είπε, την οποία πολλές φορές σκέφτομαι, μου είπε “μη με αφήσεις εσύ να πεθάνω”. Ο πατέρας μου υπέφερε τέσσερα χρόνια από ζάχαρο. Και το ζάχαρο δημιουργεί πολλά προβλήματα. Ο μπαμπάς έπαθε εγκεφαλικό και μετά ήταν τέσσερα χρόνια κατάκοιτος. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μπήκαμε και βγήκαμε στο νοσοκομείο δεν ξέρω πόσες φορές» είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

 

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Polina Gionaki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polina Gionaki (@polinagionaki) στις

 

«Καταφέραμε η αδελφή μου κι εγώ και το κρατήσαμε μακριά από όλα τα μέσα ενημέρωσης» συνέχισε η ίδια ενώ συνεχίζοντας είπε:

 

 

Tο θεωρώ πολύ σημαντικό και για εκείνη και για μένα γιατί παλέψαμε γι’ αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να έβλεπε ο κόσμος τον πατέρα μου λίγο πριν φύγει. Θέλαμε να τον θυμούνται όπως τον ήξερε ο κόσμος. Ο πατέρας μου έδωσε γέλιο στον κόσμο και δίνει ακόμα.

Όταν “έφυγε” ο μπαμπάς ήταν αδύνατο να τον δω στην τηλεόραση. Ήταν το πιο σκληρό πράγμα οι συγγενείς, οι άνθρωποι που μένουν πίσω να βλέπουν τον άνθρωπό τους ολοζώντανο, είναι τρομερό αυτό.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Art athina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polina Gionaki (@polinagionaki) στις

 

 

Γι’ αυτό και όταν έγραψα ένα βιβλίο για τον μπαμπά, έγραφα μέσα “μισώ το γυαλί, μισώ το πανί”.

Ήταν αδύνατο να τον δω. Έβλεπα τα χέρια του, το δαχτυλίδι του, έκλαιγα πάρα πολύ. Τώρα τον βλέπω, τον βλέπω και του απαντάω, του μιλάω, του λέω “ήσουν μεγάλος ηθοποιός”. Του μιλάω, κάνουμε διάλογο», υπογράμμισε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Οι γάμοι και η ενδοοικογενειακή βία

 

 

Η Πωλίνα Γκιωνάκη δεν δίστασε να μιλήσει και για τις άσχημες στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια ενός από τους τρεις γάμους που έχει κάνει, όταν και είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον τότε σύζυγο της. Όπως αποκάλυψε, έχει γράψει και ένα έργο στο οποίο έχει αποτυπώσει τα άσχημα αυτά βιώματα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετώπισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ