Φωτεινή Δάρρα: Η άγνωστη γνωριμία της με τον Αλαίν Ντελόν στο Παρίσι - «Θα θυμάμαι αυτό το χειροφίλημα για πάντα...»

Ήταν το 2009 στο Παρίσι...

Στη μία και μοναδική συνάντησή της με τον Αλαίν Ντελόν, πριν από 10 χρόνια, αναφέρθηκε η Φωτεινή Δάρρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια είχε συναντήσει τυχαία τον Γάλλο ηθοποιό σε γνωστό εστιατόριο του Παρισιού, το 2009.

«Σε μια κατάμεστη αίθουσα τρώω με την παρέα μου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι... Νοιώθω δυο πύρινα μάτια πάνω μου. Γυρίζω και βλέπω μια παρέα από δυο κυρίους και μια όμορφη κοπέλα. Απευθυνόμενη στην παρέα μου λέω: “με κοιτάζει κάποιος που μοιάζει με τον Alain Delon”. Τότε γυρίζει ένας από την παρέα μου και λέει; “Μα είναι ο Alain Delon!”. Φυσικά δεν έφαγα μπουκιά... Μετά από λίγο σηκώθηκαν για να φύγουν. Αυτός κατευθύνθηκε προς το τραπέζι μας και αφού χαιρέτησε ευγενικά την παρέα μου, μου φίλησε το χέρι. Ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια...» ανέφερε η ίδια στην ανάρτησή της στο instagram, ενώ συμπλήρωσε «Αισθάνομαι ότι μπορεί να ήταν αποκύημα της φαντασίας μου. Όμως η παρέα μου το επιβεβαιώνει. Και να φανταστείς ότι μέχρι τότε σνόμπαρα την «θηλυπρεπή» όπως έλεγα, ομορφιά του. Δεν ήταν όμως μόνο η ομορφιά του. Ήταν η προσωπικότητα, το ταλέντο του. Απόλυτο συνώνυμο της ανδρικής ομορφιάς. Θα θυμάμαι αυτό το χειροφίλημα για πάντα...».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Παρίσι 2009 εστιατόριο @plaza_athenee. Σε μια καταμεστη αίθουσα τρώω με την παρέα μου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι... Νοιώθω δυο πύρινα μάτια πάνω μου. Γυρίζω και βλέπω μια παρέα από δυο κυρίους και μια όμορφη κοπέλα. Απευθυνόμενη στην παρέα μου λέω: “με κοιτάζει κάποιος που μοιάζει με τον Alain Delon”. Τότε γυρίζει ένας από την παρέα μου και λέει; “Μα είναι ο Alain Deon!”. Φυσικά δεν έφαγα μπουκιά... Μετά από λίγο σηκώθηκαν για να φύγουν. Αυτός κατευθύνθηκε προς το τραπέζι μας και αφού χαιρέτησε ευγενικά την παρέα μου, μου φίλησε το χέρι. Ακόμα δεν πιστεύω ότι είναι αλήθεια... Αισθάνομαι ότι μπορεί να ήταν αποκύημα της φαντασίας μου. Όμως η παρέα μου το επιβεβαιώνει. Και να φανταστείς ότι μέχρι τότε σνόμπαρα την «θηλυπρεπή» όπως έλεγα, ομορφιά του. Δεν ήταν όμως μόνο η ομορφιά του. Ήταν η προσωπικότητα, το ταλέντο του. Απόλυτο συνώνυμο της ανδρικής ομορφιάς. Θα θυμάμαι αυτό το χειροφίλημα για πάντα... ———————————————————————— #alaindelon #eternalbeauty #actor #onceinalifetime #willalwaysremember #youreyes #adaytoremember #unforgettable

A post shared by Foteini Darra Official (@foteini.darra) on

 

Όπως σχολίασε η Φωτεινή Δάρρα θυμήθηκε την ιστορία αυτή, με αφορμή διάφορα hoaxes που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο περί θανάτου του Γάλλου γόη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ