Γραφείο ταξιδιών πέτυχε διάνα: Έβαλε το Ναυάγιο της Ζακύνθου ότι ανήκει στην... Τουρκία (φωτό)

Απίστευτο αυτό που έκανε το γραφείο...

Γερμανικό ταξιδιωτικό γραφείο διαφημίζει εκδρομή στην Τουρκία με φωτογραφία από την διάσημη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Το συγκεκριμένο λάθος που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις αποκάλυψε το zakynthosinformer.com, όπου σε δημοσίευμα του αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το νησί της Ζακύνθου να διαφημίζεται, ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε σε άλλη μία συναρπαστική θερινή περίοδο. Φανταστείτε όμως την έκπληξη μας όταν υπέπεσε στην αντίληψή μας μία φωτογραφία που μοιάζει να είναι από το γερμανικό ταξιδιωτικό περιοδικό της Aldi, διαφημίζοντας μία εκδρομή με τίτλο ‘Turkei Brau Reise’ (‘Γαλάζιο ταξίδι στην Τουρκία’) με φωτογραφία από την παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου.

Μόλις επιβεβαιώσαμε ότι η φωτογραφία ανήκει όντως στο περιοδικό της Aldi, επικοινωνήσαμε με την εταιρεία μέσω Τwitter, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση σχετικά με το λάθος. Αυτοί που θα επιλέξουν το συγκεκριμένο ταξίδι θα αναστατωθούν ότι διαπιστώσουν ότι στις διακοπές τους στην Τουρκία δεν θα δουν την παραλία Ναυάγιο”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ