Νέο διαζύγιο στη Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας: Χωρίζει και ο γιος της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας μετά από 26 χρόνια γάμου (φωτό)

Πολλά τα "χτυπήματα" για την βασίλισσα Ελισάβετ...

Δεύτερο διαζύγιο μέσα σε μία μόλις εβδομάδα στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Μετά τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, Πίτερ Φίλιπς, ο οποίος χώρισε από την σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Autumn, διαζύγιο παίρνει και ο γιος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας - και ανιψιός της Ελισάβετ- David Armstrong-Jones.

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει μετά από 26 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Ο Κόμης του Snowdon και η σύζυγός του, Serena, Κόμισσα του Snowdon, αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, με πρόσωπα φιλικά προσκείμενα στο ζευγάρι να υποστηρίζουν πως για το χάσμα ανάμεσά τους ευθύνεται ο φόρτος εργασίας του David - ο οποίος διατηρεί εταιρεία επίπλων.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @theroyalwatcher on

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε «O Κόμης και η Κόμισσα του Snowdon αποφάσισαν πως ο γάμος τους έφτασε στο τέλος του και θα πρέπει να πάρουν διαζύγιο».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by British Royal Family Blog (@royal.house.of.windsor) on

Συμπλήρωσε, δε, πως οι δυο τους ζητούν από τα Μέσα να σεβαστούν πως πρόκειται για ένα ιδιωτικό θέμα για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VANDY POP 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop) on

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1993 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. 

Ο David Armstrong-Jones είναι στην 21η θέση για τη διαδοχή του θρόνου, ενώ κληρονόμησε τον τίτλο του Κόμη του Snowdon το 2017, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ