Τι μας περιμένει από σήμερα που ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω;

Πως θα επηρεάσει κάθε ζώδιο και τι να περιμένουμε;

Στις 16/2 και ώρα 1.33 το μεσημέρι, ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, με αποφασιστικά βήματα και καθωσπρέπει εμφάνιση, σαν λόρδος που ανυπομονεί να κατακτήσεις τις υψηλές του φιλοδοξίες.

Αφήνοντας πίσω τον περιπετειώδη ρόλο που είχε στον Τοξότη και εγκαταλείποντας τα ρούχα του εξερευνητή, αναγκάζεται να αφήσει και την ανέμελη εφηβική διάθεση, με τις ταξιδιάρικες μετακινήσεις του

Ο Άρης στον Αιγόκερω γίνεται σκληροτράχηλος, κατηγορείται για έλλειψη συναισθήματος, ακαμψία και βλοσυρότητα, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά ένας καλός επαγγελματίας είτε εργάζεται είτε όχι, σε όλα τα επίπεδα. 
Δεν επιθυμεί να είναι υπάλληλος αλλά μόνο αφεντικό. Αν αυτό δεν το πετύχει, θα κάνει οπωσδήποτε κάτι για να το μεταλλάξει, φτάνοντας εκεί που επιθυμεί με κάθε τρόπο. Στην τωρινή του πορεία στον Αιγόκερω, θα επιδείξει πολλά από τα στοιχεία του, αλλά και την ισχυρή του δύναμη και επιβολή.

Με ποιούς πλανήτες θα συναντηθεί στην πορεία του στον Αιγόκερω;

Αρχικά στις 21/2 θα έρθει σε αρμονική όψη με τον Ουρανό, δείχνοντας μια γενναιοδωρία και εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.
Από 17 έως 24/2 είναι μια γόνιμη περίοδος, η οποία λόγω και του ανάδρομου Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο παλιές επιδιώξεις, που τώρα ξαφνικά είναι έτοιμες να πραγματοποιηθούν. Παλιά αιτήματα αιτούνται ξανά με διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο, ενώ είναι καλή στιγμή να ζητήσουμε αύξηση. Ευνοούνται περισσότερο Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι του 1ου δεκαήμερου.

Στις 14/3 κορυφώνεται η αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, που στρέφει την προσοχή σε πιο καλλιτεχνικές επιδιώξεις.
Ο επαγγελματισμός δεν μας εγκαταλείπει στιγμή, αλλά από 16 έως 23/3, τείνουμε σε εικαστικές επενδύσεις. Είναι ιδανικό διάστημα για αγορά αντικειμένων αξίας,  πλειστηριασμούς, συναντήσεις και διαπραγματεύσεις για κλείσιμο μεγάλων χώρων, ενοικιάσεις, αλλά και προσφορά σε συνανθρώπους και ιδρύματα.

Ευνοϊκό επίσης διάστημα για χειρουργικές επεμβάσεις αν συμφωνεί και ο υπόλοιπος χάρτης. Ευνοούνται περισσότερο Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαήμερου.

Στις 20/3 ο Άρης συναντιέται με τον Δία και οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για την επίτευξη των στόχων μας. Από 16 έως 24/3 είμαστε γεμάτοι ενέργεια, πάθος, όρεξη για δουλειά και καμία αρνητική σκέψη ή εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει.

Προσπαθούμε για το καλύτερο, έχουμε αυτοπεποίθηση και αφήνουμε πίσω τις αποτυχίες με σκοπό μια νέα αρχή. Αυτοί που δεν συναγωνίζονται σε ενθουσιασμό και αισιοδοξία, είναι οι Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι γεννημένοι στις αρχές του 3ου δεκαήμερου.

Η τελευταία όψη του Άρη, είναι η συνάντησή του με τον Πλούτωνα στις 23/3, μια συνάντηση εκρηκτική και παθιασμένη, που δηλώνει σαφώς και απερίφραστα πως αυτός που επικρατεί δεν είναι ο καλύτερος, αλλά ο πιο ισχυρός. Για την ακρίβεια, αυτός που μπορεί να γίνει πιο αδίστακτος.

Από 18/ έως 25/3, είναι η στιγμή που καλούμαστε να δράσουμε χωρίς συναισθηματισμούς αλλά με ψυχρή λογική, φτάνοντας το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλιώς δεν θα υπάρξει μεταμόρφωση, που είναι η αναγκαιότητα αυτού του διαστήματος.

Σύμφωνα με τον oroskopo, εμμονές, ανάγκες και επιθυμίες μας κυριεύουν και ζητάνε ικανοποίηση. Προσοχή στην υπερβολή του θυμού και του πάθους μας, αν και αυτό είναι μια συμβουλή, που μοιάζει αδύναμη μπροστά στο μοιραίο που επικρατεί. Ιδιαίτερα δημιουργικοί και ξεσηκωμένοι, θα είναι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου, ενώ παθιασμένοι, παρορμητικοί, θυμωμένοι και αλύτρωτοι, θα είναι οι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί επίσης του 3ου δεκαήμερου.

Στις 30/3 ο Άρης περνάει στον Υδροχόο για μια αξέχαστη μποέμ περιπέτεια, που θα ταρακουνήσει τα μέχρι τώρα πεζά μας αιτήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ