Ο Gerard Butler έρχεται στη Σπάρτη & θα αναφωνήσει "This is Sparta": Η πρόσκληση του Δημάρχου Πέτρου Δούκα (φωτό - βίντεο)

Ο διάσημος ηθοποιός θα γίνει λαμπαδηδρόμος, μεταφέροντας την Ολυμπιακή Φλόγα από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη.

Στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σπάρτη, αναμένεται να βρεθεί ο "Λεωνίδας", Gerard Butler, όπου και θα αναφωνήσει... "This is Sparta".

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα, τόσο ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της ταινίας "300", όσο και ο Πρόεδρος της Hollywood Gang Productions, Gianni Nunnari, θα επισκεφθούν την πόλη της Σπάρτης στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων για τα 2500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών.

Η επιστολή του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα στον Παραγωγό Gianni Nunnari, με την οποία απηύθηνε σε εκείνον και τον Gerard Butler επίσημη πρόσκληση

Μάλιστα, στις 13 Μαρτίου θα γίνουν λαμπαδηδρόμοι, καλύπτοντας τη διαδρομή από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη, κρατώντας την Ολυμπιακή Φλόγα.

Η επίσκεψή τους στην Ελλάδα θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου.

Στις 12 Μαρτίου θα επισκεφθούν τη Σπάρτη, όπου και θα παραμείνουν μέχρι την αναχώρησή τους από την Ελλάδα, για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Παράλληλα, την πρόσκληση να συμμετέχει στη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας αποδέχθηκε και ο γνωστός Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Billy Zane, ο οποίος κατάγεται από τη Λακωνία και συγκεκριμένα από τη Σπάρτη και τα Κόκκινα Λουριά.

Να σημειωθεί πως ο Gianni Nunnari είναι μία από τις θρυλικές μορφές του Hollywood και παραγωγός των ταινιών "300", "Immortals", "Μέγας Αλέξανδρος", "From Dusk Till Dawn" κ.α.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ