"Άγριες Μέλισσες": Μεγάλος τσακωμός στο Διαφάνι - Πιάνονται στα χέρια Λάμπρος & Κυπραίος

Άγριος καβγάς για Λάμπρο και Κυπραίο...

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1. 

Και ενώ, όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο, ο Θωμάς Κυπραίος παρατά την Ελένη στην εκκλησία και δεν εμφανίζεται ποτέ για τον γάμο τους, μετά από ένα απρόσμενο περιστατικό, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τι θα συμβεί με την επιστροφή του.

Μετά την εξαφάνισή του, ο Θωμάς θα βρεί καταφύγιο σε ένα μοναστήρι.

Ο ίδιος σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την επιστροφή του στο Διαφάνι, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τόσο την Ελένη, όσο και τον Νέστορα.

Φανερά αλλαγμένος, επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Ταξίαρχο για την εξαφάνισή του.

Μετά τη συνάντησή του με τον Νέστορα, αποφασίζει να επισκεφθεί την Ελένη, ζητώντας της να τον συγχωρήσει, ενώ προσπαθεί να της εξηγήσει τους λόγους της εξαφάνισής του.

Εκείνη αρνείται να τον συγχωρήσει, καθώς ακόμα είναι πληγωμένη και δεν θέλει να αφήσει κανέναν να της φερθεί έτσι ξανά.

Ο Λάμπρος μαθαίνει πως ο Θωμάς επέστρεψε στο χωριό και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Τον συναντά και του επιτίθεται για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στην Ελένη.

Μάλιστα, ο Λάμπρος χάνει τον έλεγχο και πιάνεται στα χέρια με τον Κυπραίος, ο οποίος καταλήγει χτυπημένος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό TV O’ CLOCK. Στη συνέχεια, τον επισκέπτεται η Θεοδοσία με στόχο να μάθει αν ο σύζυγός της είναι αυτός που τον χτύπησε.

Λίγο αργότερα, η ίδια και ο Λάμπρος αφήνουν το Διαφάνι προκειμένου να πάνε σε έναν γυναικολόγο με στόχο να τους βοηθήσει να αποκτήσουν παιδί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ