Απόψε αγάπη μου θα με πας να απολαύσω δείπνο με κεριά & τον Δάκη να μου τραγουδά... του Αλετρά το επιδόρπιο & η ρομαντική ατμόσφαιρα του Athens Plaza (φωτό)

Μία αξέχαστη βραδιά σας περιμένει στο εστιατόριο The Parliament...

Απόψε πάρτε το ταίρι σας και γιορτάστε τον Αγιο Βαλεντίνο στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza:  Aπολαύστε ένα εξαίσιο δείπνο 6 πιάτων, με τις μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου και επιδόρπιο - δημιουργία του Pastry Chef Διονύση Αλέρτα. 

Η ατμόσφαιρα στον καλόγουστο χώρο του ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας, γίνεται ρομαντική με την live εμφάνιση του αγαπημένου Δάκη, τον Πάνο Δέρβο & την Έλενα Περβαινά.

Μια αξέχαστη βραδιά σας περιμένει...

Το δείπνο Valentines 6 πιάτων στο ανανεωμένο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία:  Λευκή Ψαρόσουπα με Σχοινόπρασο, κρουτόν & σάλτσα “Harissa”, Σαλάτα Καβούρι με Mango & σάλτσα κρέμα Lime, Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο & πουρέ Πατάτας με ελληνική Τρούφα, Φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα με πάστα Ελιάς καλαμών & ψητά Λαχανικά με θυμαρίσιο Μέλι και για επιδόρπιο Σαμπλέ Κακάο με Αμυγδαλόκρεμα Φυστίκι, κρέμα Framboise & αφράτη κρέμα Βανίλια με σάλτσα από κόκκινα Φρούτα.

Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα. (105€/άτομο).

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 335240
 

Σχετικά με το NJV Athens Plaza:

To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία 40 ετών, καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι πλήρως ανακαινισμένοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν άρτιο εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 300 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament με μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer's Bar-Bistro, ένα νέο Bistro με νέο μενού, ποτά, κοκτέιλ, λίστα κρασιών και ζωντανή μουσική την χειμερινή περίοδο και το Plaza Café, τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού για τις συναντήσεις σας στη καρδιά της Αθήνας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ