Ο Ματίας 56 χρονών κρατούσε σκλάβα του σεξ την Μορέλα για 31 χρόνια - Την χτυπούσε & την εκβίαζε (φωτό - βίντεο)

Η υπόθεση έχει σοκάρει τη Βενεζουέλα.

Ένας άντρας 56 ετών, ο Matias Enrique Salazar, αποκαλύφθηκε πως κρατούσε ως σκλάβα του σεξ, για 31 ολόκληρα χρόνια, μία γυναίκα 49 ετών σήμερα.

Όλα αυτά συνέβησαν στο Μαρακάι της Βενεζουέλας, μία πόλη κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, το Καράκας.

Ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 1988 όταν ο Matias ξεκίνησε να βγαίνει με την γυναίκα, η οποία, όπως έγινε γνωστό, ονομάζεται Morella. 

H κοπέλα ήταν τότε μόλις 17 ετών και ο Salazar έγινε γρήγορα βίαιος, με αποτέλεσμα οι γονείς της Morella να της απαγορεύσουν να τον βλέπει.

Δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Morella το έσκασε με τον Matias και τότε ξεκίνησαν τα βάσανά της. Αφού έμειναν προσωρινά σε ξενοδοχεία, τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα διαμέρισμα στο Μαρακάι, που έμελλε να γίνει η "φυλακή" της για τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής της.

Η Morella ζούσε σε ένα σκοτεινό διαμέρισμα, με μονίμως κλειστές κουρτίνες, με μόνη συντροφία μία τηλεόραση και ένα ραδιόφωνο.

Τρόφιμα και νερό της έφερνε ο ίδιος, από ένα κοντινό διαμέρισμα στο οποίο ζούσε ο ίδιος μαζί με την κόρη του και την σύντροφό του.

Την τάιζε μόνο ρύζι, φακές και αβγά, ενώ την χτυπούσε συστηματικά και την ανάγκαζε να του ζητά την άδεια ακόμη και για να καθίσει!

Επιχείρησε να αποδράσει δύο φορές και τελικά τα κατάφερε στις 24 Ιανουαρίου.

Η Morella κατέφυγε σε μια κρατική οργάνωση προάσπισης των δικαιωμάτων των γυναικών, ενώ τη σοκαριστική ιστορία της έφερε στο φως, λίγες ημέρες μετά, το site της Βενεζουέλας Cronica Uno.

Η εισαγγελία της Βενεζουέλας απήγγειλε στον Matias Salazar κατηγορίες για άσκηση σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας κατά του θύματος, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ