Smile: Η απίστευτη αντίδραση απατημένου άντρα στις ΗΠΑ: Ενοικίασε το διπλανό σπίτι από την πρώην σύζυγό του κι έβαλε στον κήπο ένα άγαλμα...με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο! (φωτό & βίντεο)

Σε... πρότυπο των απανταχού απατημένων ανδρών φαίνεται πως θα αναδειχθεί ο κ. Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν.

Σε... πρότυπο των απανταχού απατημένων ανδρών φαίνεται πως θα αναδειχθεί ο κ. Άλαν Μάρκοβιτς από το Μίσιγκαν.



Και αυτό, γιατί, ο τρόπος με τον οποίο αποφάσισε να εκδικηθεί την άπιστη σύζυγό του, είναι από αυτούς που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς ως... αξέχαστους -όχι μόνο μεταφορικά, αλλά και κυριολεκτικά.



Πράγματι, η πρώην σύζυγος του κ. Μάρκοβιτς δύσκολα θα μπορεί ακόμα και να... κοιμηθεί μέσα στο ίδιο της το σπίτι, καθώς εκείνος αποφάσισε να την «πληρώσει» όχι με το ίδιο, αλλά με ένα εξίσου... σκληρό νόμισμα.

Τι έκανε, λοιπόν; Απλώς αγόρασε ένα σπίτι δίπλα της και τοποθέτησε στην αυλή -σε σημείο, μάλιστα, στο οποίο εκείνη μπορεί να έχει άμεση οπτική επαφή- ένα άγαλμα, με ένα χέρι που έχει... υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, γράφει το protothema.gr!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά για να σιγουρευτεί ότι η πρώην σύζυγός του θα βλέπει το άγαλμα συνέχεια, τοποθέτησε σε αυτό έναν προβολέα, που το φωτίζει ακόμη και τη νύχτα!

Τη σχετική φωτογραφία, που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, «ανέβασε» στο Twitter μια γειτόνισσα του πρώην ζεύγους, η οποία επίσης έχει την «τύχη» να βλέπει από το σπίτι της το, αν μη τι άλλο, πρωτότυπο άγαλμα.

 

Ο ίδιος ο Μάρκοβιτς, αξίζει να σημειωθεί, είναι ιδιοκτήτης στριπ κλαμπ στην περιοχή και συγγραφέας ενός βιβλίου αντίστοιχου περιεχομένου. Η πρώην σύζυγός του τον απάτησε και μετακόμισε στο σπίτι μαζί με το νέο της αγαπημένο, δύο μέρες αφότου χώρισαν.

Η... πληρωμένη «απάντηση» δεν άργησε να έρθει, αποδεικνύοντας ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που τρώγεται κρύο...


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ