Βίντεο: "Ερωτευμένος" με την Έλενα Χριστοπούλου ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος - Το τετ α τετ με την Δήμητρα Γαλάνη

Το νέο τραγούδι και η συνεργασία με την Δήμητρα Γαλάνη.

Το καινούργιο του τραγούδι "Μωρό μου" μας παρουσίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το καινούργιο μου τραγούδι που έρχεται στις 20 Φεβρουαρίου, φιλοδοξεί να πυροβολήσει την καθημερινότητα με ότι πιο κοινότυπο και καθημερινό… ➖Στο βιντεοκλίπ που πρωταγωνιστεί η Έλενα Χριστόπουλου προσπαθούμε να δώσουμε μια άλλη υπόσταση, ένα άλλο κλίμα, στα λόγια που λένε καθημερινά τα ζευγάρια μεταξύ τους.. Το ιδανικό και το άπιαστο στο παιχνίδι του να μην ξέρεις τι υπερισχύει.. @elena_hristopoulou Ήσουν η μούσα του τραγουδιού ερήμην σου… Ο χρόνος έχει τη δική του λογική όχι αυτή που έχουμε εμείς γι’αυτόν…Αυτό το τραγούδι ήρθε να βρει εμένα στη θέση του ερμηνευτή και εσένα στην απεύθυνση. Σε ευχαριστώ πολύ! Δείτε εδώ το teaser του τραγουδιού που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από την @walnutentertainment @novelvox @aloustini @miltoskaratzas1 @tsantali #giannischristodoulopoulos #elenahristopoulou #elenachristopoulou_fanpage #tsantaliswines #limo #cinematic #bw #lovesong #moromou #jazzmusic #purejazz

A post shared by Giannis Christodoulopoulos® (@giannis_christodoulopoulos_) on

Στο βιντεοκλίπ συμμετέχει η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία και υποδύεται την αγαπημένη του και την οποία ο ίδιος αποκαλεί «μούσα» του.

Όμως, ο συνθέτης ετοιμάζει και μία συνεργασία, στην οποία παλιά και νέα γενιά συναντιούνται, όπως αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram τον βλέπουμε με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Δήμητρα Γαλάνη, σε στιγμές δημιουργίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ