Όσκαρς 2020: Οι σταρς που φόρεσαν Shimmer τουαλέτες στο φετινό κόκκινο χαλί (φωτό)

Οι πιο... λαμπερές παρουσίες των βραβείων!

H 92η τελετή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιήθηκε χθες, με τα βλέμματα όλων των φίλων του κινηματογράφου ανά τον κόσμο να είναι στραμμένα στο Λος Άντζελες.

Οι σταρς έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να είναι όσο γίνεται πιο εντυπωσιακές τη μεγάλη βραδιά...

Άλλες τα κατάφεραν να κερδίσουν τον θαυμασμό με την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους, ενώ άλλες δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά.

Σίγουρα, όμως, οι κυρίες που επέλεξαν shimmer δημιουργίες, τα κατάφεραν να... λάμψουν ακόμη και αν η εμφάνισή τους δεν ενθουσίασε τους λάτρεις της μόδας!

Πρώτη από όλους, μία εκ των θριαμβευτών της βραδιάς, η Renee Zellweger, η οποία κέρδισε το πρώτο της Όσκαρ, Ά Γυναικείου Ρόλου, για την εκπληκτική της ερμηνεία στην ταινία «Judy».

Η όμορφη ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα κομψή μέσα στο Armani φόρεμά της.

Η Scarlett Johansson, η οποία είχε δύο υποψηφιότητες στα φετινά Όσκαρ (Α΄ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Ιστορία Γάμου» και Β' Γυναικείου για το «Τζότζο») και μάλλον ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή για να παραλάβει κάποιο βραβείο, οπότε είπε να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Δυστυχώς, τελικά έμεινε χωρίς Όσκαρ, όμως η Oscar de la Renta τουαλέτα της, οφείλουμε να πούμε, πως ήταν πολύ εντυπωσιακή και της πήγαινε πολύ.

Η Janelle Monae επέλεξε μία ιδιαίτερη Ralph Lauren τουαλέτα, που παρέπεμπε λίγο στην... Κοκκινοσκουφίτσα στο πιο ασημί της.

Εντυπωσιακή εμφάνιση, σίγουρα, η οποία χαρακτηρίστηκε κάπως υπερβολική από κάποιους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janelle Monáe (@janellemonae) on

Όσο για την «δική» μας, Rita Wilson, ήταν κομψότατη όπως πάντα, μέσα στην Tom Ford τουαλέτα της - τον ίδιο σχεδιαστή επέλεξε και ο σύζυγός της, Tom Hanks.

H Maya Rudolph επέλεξε ένα φόρεμα Valentino, στους τόνους του κεραμιδί που παρέπεμπε σε καφτάνι.

 

Όσο για την Brie Larson; Έμοιαζε υπέροχη μέσα στη Celine δημιουργία που επέλεξε να φορέσει. Αψεγάδιαστη και κομψότατη - το φόρεμα της πήγαινε καταπληκτικά!

 

 

Η Rebel Wilson επέλεξε μία δημιουργία Jason Wu και ήταν κυριολεκτικά... ολόλαμπρη!

 

 

Τέλος, η ωραία Molly Sims επέλεξε μια δημιουργία Zuhair Murad, η οποία της πήγαινε εκπληκτικά... Αποκαλυπτική, αλλά κομψή, μία εμφάνιση που ξεχώρισε!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

OSCARS 2020 ⭐️???

A post shared by Molly Sims (@mollybsims) on

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ