Τo Mega επιστρέφει και μας θυμήθηκε: Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους παρουσιαστές (φωτό)

H μεγάλη επιστροφή του Mega...

Εκεί που νομίζαμε ότι το κεφάλαιο του Μεγάλου καναλιού έκλεισε, το Megamou, Επιστρέφει!

Όλοι όσοι δουλέψαμε και είμαστε η ψυχή αυτού του τηλεοπτικού σταθμού είδαμε σήμερα σε μία ωραιότατη έκτακτη εκδοση, εικόνες που μπορεί και να τις είχαμε ξεχάσει, όπως αυτή εδώ η πρώτη με τον πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ, την φίλη και συμπαρουσιάστρια μου στο «φρουφρού» Λίζα Δουκακάρου.

Μία φωτογραφία που δεν την είχα ξαναδεί, δεν ήξερα καν οτι υπάρχει στη φωτο και η Βέρα Φερεντίνου η μακιγιέζ που βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μένα γιατί η Λίζα σχεδόν πάντα προτιμούσε και ήξερε να μακιγιάρεται μόνη της.

Μετά μια φωτογραφία με μία συμπαρουσιάστρια μου την Ρίκα Βαγιάννη που δεν υπάρχει δυστυχώς πιά, πάλι σε πρωινό πρόγραμμα. Στη φωτογραφία χαμογελάμε με τον παρουσιαστή του καιρού Νίκο Διαμανταρίδη. 

Μία ακόμη φωτό με τους παρουσιαστές ειδήσεων του 90 και το εξώφυλλο του αφιερωματικού τεύχους. 

Τι σας θυμίζει το νέο Mega;  Μπορεί και τίποτε, δεν πειράζει, η ζωή προχωράει, αλλάζει, όλοι αλλάζουμε, προχωρούμε. Θα ήταν πολύ άσχημο να δούμε ξανά τα ίδια πρόσωπα αφού τίποτε μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή δεν μπορεί να είναι ίδιο. 

Εύχομαι σε όλους τους νέους παρουσιαστές και δημοσιογράφους , ηθοποιούς σκηνοθέτες κάμεραμεν , ηχολήπτες στυλίστες και μακιγιέρ, όλους όσοι εργάζονται για να βγαίνει άριστο το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, το νέο Μεγάλο κανάλι να γίνει ξανά πραγματικά μεγάλο! Τιμώντας το καλό του όνομα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκεί που νομίζαμε ότι το κεφάλαιο του Μεγάλου καναλιού έκλεισε , το Megamou , Επιστρέφει! Όλοι όσοι δουλέψαμε και είμαστε η ψυχή αυτού του τηλεοπτικού σταθμού Είδαμε σήμερα σε μία ωραιότατη έκτακτη εκδοση , εικόνες που μπορεί και να τις είχαμε ξεχάσει , όπως αυτή εδώ η πρώτη με τον πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη Τάσο Μπιρσίμ , την φίλη και συμπαρουσιάστρια μου στο «φρουφρού» Λίζα Δουκακάρου @lizadouk -Μία φωτογραφία που δεν την είχα ξαναδεί ,δεν ήξερα καν οτι υπάρχει -στη φωτο και η Βέρα Φερεντίνου η μακιγιέζ που βάζει τις τελευταίες πινελιές σε μένα γιατί η Λίζα σχεδόν πάντα προτιμούσε και ήξερε να μακιγιάρεται μόνη της /μετά μια φωτογραφία με μία συμπαρουσιάστρια μου την Ρίκα Βαγιάννη που δεν υπάρχει δυστυχώς πιά , πάλι σε πρωινό πρόγραμμα Στη φωτογραφία χαμογελάμε με τον παρουσιαστή του καιρού Νίκο Διαμανταρίδη - Μία ακόμη φωτό με τους παρουσιαστές ειδήσεων του 90 και το εξώφυλλο του αφιερωματικού τεύχους- Τι σας θυμίζει το νέο Mega? Μπορεί και τίποτε , δεν πειράζει, η ζωή προχωράει , αλλάζει , όλοι αλλάζουμε , προχωρούμε - θα ήταν πολύ άσχημο να δούμε ξανά τα ίδια πρόσωπα αφού τίποτε μετά από μια τόσο μεγάλη διακοπή δεν μπορεί να είναι ίδιο - εύχομαι σε όλους τους νέους Παρουσιαστές και δημοσιογράφους , ηθοποιούς σκηνοθέτες κάμεραμεν , ηχολήπτες στυλίστες και μακιγιέρ , όλους όσοι εργάζονται για να βγαίνει άριστο το τηλεοπτικό αποτέλεσμα , το νέο Μεγάλο κανάλι να γίνει ξανά πραγματικά μεγάλο ! , Τιμώντας το καλό του όνομα. #megachannel#megamou #greektv #greektelevision#morningtv #morningsho#tasosbirsim#eirininikolopoulou #newscaster#anchorwoman #throwback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

 

Να υπενθυμίσουμε πως oι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το MEGA να επιστρέφει πανελλαδικά στις 17 Φεβρουαρίου. Mάλιστα ήδη ξεκίνησε τη μεγάλη του διαφημιστική καμπάνια που προαναγγέλει το νέο ξεκίνημα του ιστορικού καναλιού. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ