Good news: Διάσημοι Έλληνες πωλούν την «Σχεδία» στους δρόμους - Στάνκογλου, Παρλιάρος, Χρανιώτης, Χαραλαμπόπουλος (φωτό)

Επώνυμοι Έλληνες φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και έλαβαν μέρος στη δράση «Πωλητής για μία ώρα».

Το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» οργάνωσε αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως κάθε χρόνο, τη δράση «Πωλητής για μία ώρα» στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί διάσημοι 'Ελληνες.

Στέλιος Παρλιάρος

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Λεωνίδας Κακούρης βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και φορώντας το κόκκινο γιλέκο, έγιναν πωλητές για μία ώρα.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Η δράση πραγματοποιήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Μαυρίδη, μαζί με τη σκυλίτσα του, Μόλυ και τον Μάκη Παπαδημητρίου, να φορούν το κόκκινο γιλέκο.

Γιώργος Μαυρίδης και Μόλυ

Η «Σχεδία» είναι ένα «περιοδικό δρόμου», το οποίο πωλείται στους δρόμους από διαπιστευμένους πωλητές, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Μάκης Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Αποτελεί ένα μέσο για αρκετούς ανθρώπους να εξασφαλίσουν ένα μικρό εισόδημα, ώστε να καλύψουν βασικές ανάγκες.

Κλέλια Ρένεση

Κάθε χρόνο, διοργανώνεται η δράση «Πωλητής για μια ώρα» στην οποία συμμετέχουν και αρκετοί επώνυμοι, θέλοντας να βοηθήσουν το έργο της «Σχεδίας».

Λεωνίδας Κακούρης

Επώνυμοι Έλληνες, λοιπόν, βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, θέλοντας να κάνουν ακόμη πιο γνωστή στον κόσμο τη δράση της «Σχεδίας».

Γιάννης Στάνκογλου

Χαμογελαστοί, στο πλάι των πωλητών της «Σχεδίας», γνωστοί Έλληνες φόρεσαν το κόκκινο γιλέκο και βγήκαν στους δρόμους για καλό σκοπό.

Γιώργος Χρανιώτης

Φωτογραφίες: Σχεδία

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ