Μάγκυ Ταμπακάκη: Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης, με φώναζαν παχύδερμο – Γιατί εγκατέλειψα το Master Chef (βίντεο)

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του άντρα της και η εξομολόγησή της...

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για την μαγειρική αλλά και για την συμμετοχή της στο ριάλιτι!

 

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν καλοκαίρι του 2016 που μάθαμε πως ο Φραντσέσκο πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Είχε μηδαμινά συμπτώματα. Για ένα διάστημα βούιζε το αυτί του. Δε σου πάει ο νους. Μετά από αυτό, για καμιά εβδομάδα τον έκαιγε το πόδι του από κάτω. Μου το έλεγε και του έλεγα πως ίσως είναι το κυκλοφορικό. Χωρίς να το γνωρίζω πήγε και έκανε μαγνητική και διεγνώσθη με σκλήρυνση σε αρχικό στάδιο. Ευτυχώς σε καλό σημείο του εγκεφάλου που σημαίνει πως δεν έχει ραγδαία εξέλιξη.»!

 

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό "MasterChef", "πέταξα" από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας».

Για το bullying που έχει βιώσει η Μάγκυ Ταμπακάκη είπε: «Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν παχύδερμο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ