Συγκινητικό το #GirlDad: Μπαμπάδες απ' όλον τον κόσμο φωτογραφίζονται με τις κόρες τους για να τιμήσουν τον Κόμπι (ΦΩΤΟ)

Μπαμπάδες από όλον τον κόσμο φωτογραφίζονται με τα κοριτσάκια τους, θέλοντας να τιμήσουν τον Κόμπι Μπράιαντ και την Τζίτζι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος του ESPN, Ελ Ντάνκαν, μοιράστηκε στον τηλεοπτικό αέρα μία ιστορία για τον πρόωρα χαμένο, Κόμπι Μπράιαντ.

Όπως είπε η δημοσιογράφος είχε συναντήσει τον αστέρα του NBA μόνο μία φορά, όταν ήταν 8 μηνών έγκυος.

Όταν εκείνος την ρώτησε για το φύλο του μωρού που περιμένει, εκείνη του απάντησε πως είναι κορίτσι με τον Κόμπι να ενθουσιάζεται.

Τότε ο Κόμπι είχε τρεις κόρες και είχε πει στην Ντάνκαν πως θα ήθελε να έχει ακόμη περισσότερα κορίτσια. «I am a girl dad» είχε πει χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, το hastag #girldad έγινε viral στο twitter, με πολλούς μπαμπάδες να σπεύδουν να δηλώσουν την αγάπη τους στις κόρες τους, όπως έκανε και ο πρόωρα χαμένο άσσος του NBA.

 

 

Συγκινητικές ιστορίες και όμορφες εικόνες κατέκλυσαν τα social media.

 

 

Από την πλευρά της, η Elle Duncan, με ανάρτησή της στο twitter, τόνισε πόσο συγκινήθηκε από την απήχηση που είχε η ιστορία της για τον Κόμπι, ενώ κάλεσε ακόμη περισσότερους υπερήφανους πατεράδες να μοιραστούν φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους κοριτσάκια.

 

 

 

 

Ο Κόμπι και η Τζιάνα Μπράιαντ έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα με ελικόπτερο στις 26 Ιανουαρίου, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά τους, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ