Super Bowl super girls: Έσκισαν Τζένιφερ Λόπεζ - Σακίρα με τα κορμάκια & τους χορούς τους - Ξεσήκωσαν την Αμερική (φωτό & βίντεο)

Μάγεψαν το κοινό οι εκρηκτικές Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα...

Η Τζένιφερ Λόπεζ και η Σακίρα έδωσαν ένα μοναδικό σόου στο ημίχρονο του φετινού Super Bowl. 

Οι δύο λατίνες τραγουδίστριες τα έδωσαν όλα και με τον τρόπο που τραγούδησαν και χόρεψαν προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού, ειδικά στον αντρικό πληθυσμό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ese look de #jlo de #versace fue espectacular! Creo que mi favorito!!! (Estoy hablando de su look, no empiecen con la proyección de pensamientos sin sentido please! ??‍♂️)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jomarigoyso (@jomarigoyso) στις

Με εκρηκτικά, γεμάτα ενέργεια χορευτικά και μουσική, στο ημίχρονο του Super Bowl στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens στην Φλόριντα, η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψαν την παράσταση. 

Το show άνοιξε η Σακίρα με το χορό της να παραπέμπει σ' αυτά που μας έχει συνηθίσει από τη στιγμή που άρχισε να ξεχωρίζει στη διεθνή μουσική σκηνή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?WHAT! Jlo was getting her hair touched up AS SHAKIRA was performing! What!! #jlo #shakira #jenniferlopez #omg #wow #love #omg

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Flighthouse (@flighthouse) στις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SHAKIRA EXTREMAMENTE LENDÁRIA #Shakira  #SuperBowl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portal Shakira (@portalshakira) στις

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ ακολούθησε αμέσως μετά και το φινάλε βρήκε τις δύο τραγουδίστριες μαζί στη σκηνή στο κέντρο του γηπέδου που φωταγωγήθηκε από πυροτεχνήματα. 

 

 

Ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου φιλοξένησε τις δύο διασημότερες λατίνες σταρ μαζί στη σκηνή για 14 λεπτά με τις τραγουδίστριες να ερμηνεύουν δημοφιλείς επιτυχίες τους, πλαισιωμένες από δεκάδες χορευτές. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?QUEENS ? what do you guys think of the #Superbowl half time show this year? ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KOS ICONIC (@kos.iconic) στις

 

Στις ΗΠΑ, το καθιερωμένο σόου στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς και ο τηλεοπτικός χρόνος είναι ο ακριβότερος για όσους θέλουν να διαφημιστούν. Στο προηγούμενο Super Bowl οι θεατές απογοητεύτηκαν με την επιλογή ως κεντρικού σταρ τους Maroon 5. Φέτος, όμως, αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω... 

Η Τζένιφερ Λόπεζ εντυπωσίασε ακόμα και την Ντονατέλα Βερσάτσε η οποία δε δίστασε να ποστάρει ένα βίντεο στο Instagram της στο οποίος έγραφε χαρακτηριστικά... '';Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ ανεβαίνει στη σκηνή!''

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When Jennifer hits the stage....!! Speechless!! #jlo #superbowl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donatella Versace (@donatella_versace) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ