Πέθανε ο Φώτης Ντούλος μετά από απόπειρα αυτοκτονίας - Κατηγορούνταν για την απαγωγή & δολοφονία της συζύγου του

Ο ομογενής επιχειρηματίας Φώτης Ντούλος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης σε νοσοκομείο του Μπρονξ, μετά από απόπειρα αυτοκτονία που είχε κάνει, στην οποία δηλητηρίασε τον εαυτό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο Ντούλος ήταν εγκεφαλικά νεκρός και ζούσε μόνο με μηχανική υποστήριξη μέχρι σήμερα που ξεψύχησε. Το τέλος του προσπάθησε να το βάλει συνδέοντας το στόμα του με σωλήνα που είχε τοποθετήσει μέσα στην εξάτμιση του αυτοκινήτου του. 

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο Φώτης Ντούλος φαίνεται να άφησε σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του πριν προσχωρήσει στην πράξη, όπου έγραφε ότι ήταν αθώος. Ωστόσο το αμερικανικό δίκτυο ABC, υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε κάποιο αποχαιρετιστήριο σημείωμα. 

Η υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Φώτη Ντούλος -  Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος από τον ίδιο είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Η εν διαστάσει σύζυγός του είχε εξαφανιστεί με μυστήριο τρόπο πέρυσι τον Μάιο κατά την μεταφορά των 5 παιδιών τους στο σχολείο.

Ύστερα από την συγκέντρωση έμμεσων αποδείξεων και βίντεο που έδειχναν τον Ντούλος να πετάει στους σκουπιδοτενεκέδες αντικείμενα που ταυτοποιήθηκαν με το αίμα της συζύγου του, ασκήθηκαν διώξεις ως προς τον ίδιο με τις κατηγορίες της απαγωγής και της δολοφονίας της Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος το 2017 μετά την αίτηση διαζυγίου της είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι φοβόταν για την ζωή της. 

 

Διαβάστε επίσης:

Φώτης Ντούλος: Συνελήφθη τελικά ο πλούσιος Ελληνοαμερικανός με την  φίλη του για τον φόνο & την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ