Η Κατερίνα Γλύμπη προβλέπει τι θα γίνει σήμερα για όλα τα ζώδια - Εντάσεις, συναντήσεις & υποχρεώσεις βουνό

Ζώδια σήμερα 30/01: Η Σελήνη στον Κριό οδηγεί σε τολμηρές ενέργειες και ανάληψη πρωτοβουλιών.
 

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον παρορμητικό Κριό κάνοντας έντονη την ανάγκη μας να αποδείξουμε ότι είμαστε αυθεντίες στον τομέα μας και βάζοντας δύσκολα σε όποιον προσπαθήσει να μας υποδείξει κάποιον άλλο τρόπο διαχείρισης των πραγμάτων, ειδικά αν μιλάμε για αμιγώς προσωπικά ζητήματα, αφού είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να του δείξουμε τα δόντια μας. Κατά τ’ άλλα, έχουμε και το θάρρος αλλά και την απαραίτητη τόλμη προκειμένου να αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα δώσουν ώθηση σε καταστάσεις που κανείς δε δείχνει διατεθειμένος να κάνει την πρώτη κίνηση.

Μας αρκεί που ξέρουμε τι θέλουμε και δε βρίσκουμε λόγο να καθυστερούμε στιγμή. Μία παγίδα, από την άλλη, που κρύβει η σημερινή μέρα είναι ότι μπορεί να παθιαστούμε υπέρ του δέοντος για πράγματα τα οποία μόλις τα κατακτήσουμε θα νιώσουμε ότι χάνουν το ενδιαφέρον τους. Ειδικά στον ερωτικό τομέα το σενάριο να ικανοποιήσουμε ένα απωθημένο μας μπορεί να αποδειχτεί μια αποτυχία, σύμφωνα με το astrologos.gr και την Κατερίνα Γλύμπη.

ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αν στα συναισθηματικά σου υπάρχει μία σχέση η οποία αντί να σου δίνει τη χαρά που θα περίμενες, σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα είναι η στιγμή για να αναλάβεις δράση και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Την έντονη διάθεση για κοινωνικότητα, κέφι και όμορφες στιγμές με φίλους και εραστές διαδέχεται η σημερινή μέρα η οποία σε φέρνει αντιμέτωπο με ένα βουνό υποχρεώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ: Η σημερινή μέρα είναι για σένα γεμάτη από συναντήσεις είτε με αγαπημένα πρόσωπα, είτε με κάποια άτομα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ:Ο Καρκίνος που ξέραμε “πέθανε”, για σήμερα τουλάχιστον, αφού φαίνεσαι διατεθειμένος να χρησιμοποιήσεις τις δαγκάνες σου για να αντιδράσεις σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σου επιβάλλει τι να κάνεις.

ΛΕΩΝ  ΣΗΜΕΡΑ: Δύο πράγματα δεν μπορείς να ανεχτείς σήμερα: τη βλακεία των συναδέλφων σου και γενικότερα ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι και την καταπίεση στις ερωτικές σου σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις που θα φτάσουν στο βάθος των γεγονότων και θα μπορέσεις να εκφράσεις κάποιες από τις βαθύτερες σκέψεις σου.

ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αν θες να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα είτε με το σύντροφό σου, είτε με έναν συνεργάτη σου δεν μπορείς να υπεκφεύγεις. Να είσαι προετοιμασμένος λοιπόν να πεις δυσάρεστες αλήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ:Σήμερα αφήνεις στην άκρη τα ψυχολογικά σου αποφασίζοντας να μην αφήσεις τίποτα να επηρεάσει την αποδοτικότητα σου ενώ προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ: Όταν έχεις τόσες ιδέες μέσα στο κεφάλι σου που κοντεύει να εκραγεί και παρόλα αυτά αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με διεκπεραιωτικές υποθέσεις τότε η έκρηξη σου είναι κοντά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ:Η μέρα έχει πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις και αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που θα πρέπει να αναλάβεις προκειμένου να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα στον οικογενειακό σου χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αν η δουλειά σου με κάποιο τρόπο κρατάει τον εγκέφαλό σου σε εγρήγορση τότε η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς με το καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της.

ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Αν έψαχνες μία μέρα που θα μπορούσες να βρεις το θάρρος να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε κάποιον χωρίς να φοβάσαι την αντίδρασή του, η σημερινή είναι αυτή που έψαχνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ